21:37 06.12.2019

Зеленський хоче в живому спілкуванні з Путіним побачити готовність припинити війну на Донбасі, якщо таке бажання справді є

2 хв читати
Зеленський хоче в живому спілкуванні з Путіним побачити готовність припинити війну на Донбасі, якщо таке бажання справді є

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що хотів би під час живого спілкування з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним побачити готовність припинити війну на Донбасі, якщо вона дійсно є.

"Найголовніше, мені дуже важливо ... Я така людина, дуже sensitive (чуйна - ІФ). Ми говорили з президентом Російської Федерації, коли повернули моряків, говорили з ним телефоном, але це телефонна розмова. Я хочу побачити людину, і я хочу привезти з "Нормандії" (зустріч в Парижі в "нормандському форматі" - ІФ) розуміння і відчуття, що дійсно всі хочуть поступово закінчити цю трагічну війну", - сказав Зеленський в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна" в п'ятницю ввечері.

Глава Української держави зазначив, що він "це точно зможе зрозуміти за столом (переговорів - ІФ)".

Відповідаючи на питання про те, чи планується в Парижі його двостороння зустріч з Путіним, Зеленський сказав: "Так. Усі двосторонні зустрічі будуть у всіх лідерів".

Президент підкреслив, що не боїться цієї зустрічі, і він така людина, яка хоче результату. "Єдине, через що я можу нервувати, що просто зустрілися, побачилися і сказали, що так, ми плануємо ... Я дуже не люблю нерезультативність у будь-яких переговорах, це правда. Тому це єдине, чого я боюся", - сказав він.

За словами глави держави, йому нема чого боятися, бо він "президент вільної країни, нормальна порядна людина".

"Я не продаю нашу країну, ніколи, нікому, ні за що. Правда на нашому боці, а коли за твоєю спиною правда, народ України і дійсно бажання припинити війну, ти міцнішаєш з кожним днем", - заявив Зеленський.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА