Політика

На економічний форум у Давос їдуть понад 20 українських нардепів

Понад 20 народних депутатів України їдуть на Всесвітній економічний форум у Давосі (Швейцарія).

Як повідомили в понеділок агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі фракції партії "Слуга народу", від їхньої фракції поїдуть на форум 17 парламентаріїв.

"17 народних депутатів із фракції "Слуга народу" візьмуть участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі", - повідомили агентству в прес-службі фракції в понеділок.

Згідно з інформацією, у Давос на форум їдуть голова фракції Давид Арахамія, його перший заступник Олександр Корнієнко, заступник голови фракції Євгенія Кравчук, депутати Єлизавета Ясько, Святослав Юраш, Дмитро Наталуха, Марина Бардіна, Роксолана Підласа, Юлія Овчиннікова тощо.

Як розповіли агентству в "Голосі", на Давоський економічний форум їдуть і депутати однойменної фракції, проте "фракція нікого не делегувала, і це було їхнє (депутатів - ІФ) власне рішення".

"Я не знаю повного списку. Але я знаю, що туди летять Кіра Рудик, Ярослав Юрчишин, Юлія Клименко, Леся Василенко та Ярослав Железняк. Це всі, про кого я знаю. Але я не думаю, що хтось приховує свою участь у Давосі", - розповів співрозмовник агентства.

У решти депутатських груп і фракцій українського парламенту поки що не повідомили про те, чи їдуть їхні представники на форум у Давос.

Раніше повідомлялося, що п'ятий президент України, а нині народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Петро Порошенко забронював квитки для поїздки до Швейцарії туди на 21 і назад в Україну на 25 січня, проте пізніше скасував її.

Форум у Давосі відбудеться 21-24 січня. У ньому візьмуть участь представники 118 країн.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ