Політика

Розблокувати роботу ВР можна лише через позачергове засідання, яке триватиме до кінця розгляду законопроекту про гральний бізнес - Гетманцев

Позачергове засідання Верховної Ради дасть змогу розблокувати роботу парламенту, яка буксує через велику кількість поправок до другого читання законопроекту про гральний бізнес, вважає голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

"Робота Верховної Ради заблокована, її можна розблокувати тим способом, який пропонуємо ми, тобто провести позачергове засідання, яке триватиме, доки ми не розглянемо в цілому цей законопроект, скільки б поправок (на підтвердження - ІФ) вони не ставили. Тож ви (журналісти - ІФ) готуйтеся в нічну", - сказав Гетманцев журналістам у четвер у Києві.

За його словами, в законопроекті до другого читання 1800 поправок враховано, а представники опозиційних фракцій підтвердили приблизно 200.

"Ми не виключаємо, що вони підтверджуватимуть усі враховані правки", - сказав Гетманцев.

Він наголосив, що позачергове засідання - це "єдиний спосіб, на жаль, боротися з деструктивною позицією опозиції, яка не змогла розв'язати проблему грального бізнесу за 28 років незалежності, а нині заважає це зробити нам".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ