Політика

Позачергове засідання ВР відбудеться в п'ятницю - Арахамія

Позачергове засідання Верховної Ради може відбутися в п'ятницю, 3 липня, заявляє голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"На завтра у нас чергове засідання, в його рамках - година запитань до уряду... потім півтори години з правками (продовження розгляду в другому читанні законопроекту про гральний бізнес - ІФ), запити (депутатські запити - ІФ), а після цього ми оголошуємо позачергове засідання, розглядаємо кадрові питання і йдемо далі", - сказав Арахамія журналістам у четвер у Києві.

Він уточнив, що позачергове засідання відбудеться о 14:00, а підписи депутатів на підтримку його проведення буде зареєстровано у ВР у п'ятницю вранці.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, які саме кадрові питання, окрім питання про відставку глави Нацбанку Якова Смолія, буде розглянуто на позачерговому засіданні, Арахамія сказав: "Я ще точно не знаю, але на комітеті розглядається питання про голову Антимонопольного комітету".

Він наголосив, що йдеться не про призначення на посади, а про задоволення заяв чиновників.

За словами Арахамії, Смолій має прийти на позачергове засідання в п'ятницю.

"Згідно з регламентом він має бути. Ця процедура триває приблизно 45 хвилин-годину... Йому ставлять запитання, він відповідає", - розповів голова фракції.

Він також припустив, що "Слуга народу" підтримає подання про відставку Смолія.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ