Політика

Зеленський привітав військовослужбовців військ зв'язку з професійним святом

Президент України Володимир Зеленський привітав військових зв'язківців із Днем військ зв'язку, зазначивши, що нові перемоги української армії залежать від її модернізації.

"У складі Збройних сил України ви виконуєте одне з найвідповідальніших завдань – забезпечення військового зв'язку. Завдяки саме вашим діям інші армійські підрозділи можуть оперативно отримувати важливу інформацію і випереджати дії противника. Успішне виконання бойових завдань в зоні проведення операції Об'єднаних сил – це, зокрема, і ваша заслуга", – йдеться у привітанні глави держави, повідомляє Офіс президента.

Також Зеленський зазначив, що нові перемоги української армії залежать від її модернізації та оснащення відповідно до сучасних світових стандартів.

"Саме тому війська зв'язку мають впроваджувати новітні технічні розробки і високі технології", – наголосив президент, подякувавши військовим зв'язківцям за героїзм і відвагу, які вони демонструють на сході України.

День військ зв'язку відзначається в Україні щорічно 8 серпня. Свято встановлено згідно з Указом президента від 1 лютого 2000 року.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ