Політика

"Місцеві вибори  - це точка відліку для докорінних якісних змін в країні" – Ігор Палиця

На Відкритому форумі прихильників Київської обласної організації політичної партії "ЗА Майбутнє" очільник партії Ігор Палиця наголосив на важливості принципових змін на всіх рівнях влади.

"Зараз ми намагатимемося перемогти на місцях, а потім – я переконаний – будуть дострокові вибори до Верховної Ради, тому, що цей безлад треба припиняти", – заявив він.

Ігор Палиця пояснив, що такий підхід необхідний для впровадження дієвих змін не лише на місцевому рівні, а докорінно. "Прийняти правильні закони, які створять робочі місця, збільшать надходження податків не за рахунок їх підвищення, а в абсолютній сумі. Запустити українські підприємства, повернути назад наших заробітчан", – окреслив він цілі партії.

Голова Київської обласної організації ПП "ЗА Майбутнє" Ярослав Москаленко підкреслив, що команда для цього готова і сформована.

"Політична сила готова йти на вибори в усіх громадах Київської області. В нас сьогодні є вже всі кандидати: 84 до обласної ради та 2192 до всіх місцевих рад. Люди вже визначилися і працюють. З наступного тижня ми почнемо представляти наших кандидатів на місцях. Я сам поїду в тур по Київський області. В нашій команді професійні, відповідальні та дієві люди. Люди, які заслужили повагу до себе завдяки результатам роботи", – зазначив Москаленко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ