12:55 16.09.2020

Марина Порошенко очолить список "Євросолідарності" на виборах до Київради

2 хв читати
Марина Порошенко очолить список "Євросолідарності" на виборах до Київради

Дружина п'ятого президента України, лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка Марина Порошенко очолить список "Євросолідарності" на виборах до Київської ради.

Про це було оголошено під час презентації кандидатів у депутати на чергові вибори до Київської міської ради від політичної партії "Європейська солідарність" у середу.

"Одразу хочу сказати: не почуваюся політиком, насамперед я громадянка своєї країни, яку я дуже люблю. І мені не байдуже, що буде з Україною і як розвиватиметься наша столиця", - сказала вона на з'їзді столичної команди "Євросолідарності".

Порошенко зазначила, що, будучи першою леді, вона опікувалася реалізацією соціальних і гуманітарних проектів, зокрема інклюзією і оновленням державних будівельних норм, з урахуванням європейських стандартів.

"І моє рішення балотуватися до Київської міської ради не в останню чергу зумовлене тим, щоб усі ці нові норми не залишалися на папері, а впроваджувалися в життя", - наголосила вона.

Так, вона наголосила, що європейська країна не може існувати без розвитку та підтримки національної культури, назвавши справою честі створення Українського культурного фонду.

Також Порошенко додала, що епідемія коронавірусу не відступає, і "жоден благодійник не зможе замінити собою функції держави".

"Сьогодні в Києві недостатньо уваги приділяється вирішенню соціальних проблем. Шкіл і садків катастрофічно бракує. Лікарні не забезпечені сучасним обладнанням. Лікарі та вчителі не захищені. А отже - не захищені наші діти й наші батьки. Тому сьогодні не час спостерігати зі сторони. Час діяти й ухвалювати відповідальні рішення", - заявила вона.

За її словами, саме тому її команда йде до Київради, оскільки час перетворити столицю "на справжню європейську столицю з доступним транспортом та інфраструктурою; з сучасними закладами освіти, культури та медицини".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА