13:06 16.09.2020

Степанов очолить список партії "Слуга народу" до Одеської облради

2 хв читати
Степанов очолить список партії "Слуга народу" до Одеської облради

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявляє, що погодився очолити список партії "Слуга народу" на виборах до Одеської обласної ради.

"Я прийняв рішення посилити команду президента в Одеській області та погодився очолити список партії "Слуга народу" в обласну раду", - написав Степанов на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

Він зазначив, що працює в команді президента України Володимира Зеленського на посаді міністра охорони здоров'я і є не політиком, а державним менеджером.

"Історично так склалося - мені не байдужий Одеський регіон. Разом з усією країною Одеська область заслуговує на реальні зміни, які розпочав президент. Але реалізувати їх можна лише за наявності його команди в місцевій владі. Це унікальний шанс на зміни, який ми не можемо втратити", - написав Степанов.

Степанов - екс-голова Одеської обласної державної адміністрації, якого звільнив із цієї посади 10 квітня 2019 року ще п'ятий президент Петро Порошенко в період президентської виборчої кампанії, через що між ними виник публічний конфлікт зі взаємними звинуваченнями. Степанов - медик за освітою, має досвід роботи в низці комерційних структур, а також у НАК "Нафтогаз України", Державній податковій адміністрації України. З 2008 по 2010 рік він обіймав посаду заступника голови Одеської ОДА. З 2011 року керував ДП "Поліграфічний комбінат "Україна", яке спеціалізується на друці паспортів, водійських посвідчень, акцизних марок тощо.

30 березня 2020 року Верховна Рада на позачерговому засіданні підтримала кандидатуру Степанова на посаду міністра охорони здоров'я України.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА