Політика

"Голос" закликає ВР включити до порядку денного цього тижня проект постанови про персональні санкції проти осіб, які створюють загрози нацбезпеці України

Депутатська фракція партії "Голос" закликає Верховну Раду включити до порядку денного цього тижня проект постанови №3766 про запровадження персональних санкцій проти осіб, які створюють загрози національній безпеці України, заявив голова фракції Сергій Рахманін.

"Під час погоджувальної ради я наполіг на тому, щоб усе-таки до порядку денного був нарешті поставлений законопроект 3766. Це проект постанови, який рекомендує Раді національної безпеки (і оборони - ІФ) запровадити персональні санкції стосовно осіб, які провинилися перед Україною... Цей проект постанови передбачає застосування санкцій стосовно членів конституційної комісії так званої російської, яка вносила зміни до Конституції Росії. Згідно з цими змінами було легалізовано окупацію Криму - окупацію Росією української території", - сказав Рахманін на брифінгу у ВР у понеділок, 30 листопада.

Як повідомлялося, проект постанови №3677 "Про схвалення пропозицій щодо застосування персональних та інших обмежувальних заходів (санкцій) проти осіб, які створюють реальні та/або потенційні загрози національним інтересам, національній безпеці, суверенітету і територіальної цілісності України" було зареєстровано у ВР 1 липня 2020 року.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ