Політика

Корнієнко: Деякі положення законопроекту про Київ необхідно переосмислити

Законопроект "Про місто Київ - столицю України" потребує переосмислення, його автори мають намір продовжувати над ним роботу, повідомив лідер партії "Слуга народу", перший заступник голови однойменної парламентської фракції Олександр Корнієнко.

"Він (законопроект - ІФ) знову зазнає якихось трансформацій. Я знаю про пропозицію авторів - знову зібратися й подивитися його ще раз. Тут, мені здається, така нескінченна пісня, тому що законопроект стосується і Конституції, і закону про місцеве самоврядування, і інших законів. Тобто він трішки був вирваний із контексту, і зараз його потрібно повернути в загальний контекст", - сказав Корнієнко в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, попри те, що Верховна Рада ухвалила законопроект у першому читанні восени 2019 року, він не застарів, оскільки його готувала група, що працювала над законом про місцеве самоврядування. "Там є речі, які, можливо, вже потрібно переосмислити, а є, які потрібно залишити. Він поки ще дозріває", - зазначив перший заступник голови фракції.

Як повідомлялося, законопроект "Про місто Київ - столицю України" №2143-3 парламент ухвалив у першому читанні 3 жовтня 2019 року.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ