12:00 22.11.2018

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Електоральні тенденції в Україні на першу половину листопада 2018 року"

1 хв читати

У четвер, 22 листопада, о 12.00 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться прес-конференція на тему "Електоральні тенденції в Україні на першу половину листопада 2018 року", де буде представлено результати всеукраїнського опитування громадської думки, проведеного Інститутом соціальних технологій "Соціополіс", про поточні електоральні рейтинги потенційних кандидатів на виборах президента України та політичних партій на виборах до Верховної Ради України. Учасники: заступник директора Інституту соціальних технологій "Соціополіс", кандидат соціологічних наук Сергій Литвинов; політолог Петро Олещук (вул. Рейтарська 8/5а). Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями. Додаткова інформація за тел. (068) 800-21-69, (044) 360-96-49 (заступник директора Інституту соціальних технологій "Соціополіс" Сергій Литвинов).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Презентація порталу, який виявляє конфлікт інтересів у місцевих депутатів"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Китайсько-американські відносини в контексті нового світового порядку"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Війна України з Росією - час працює проти обох сторін. Проте - по-різному"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Стан суспільної свідомості на третьому році повномасштабного російського вторгнення: результати моніторингу громадської думки"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Презентація комунікаційної платформи "Young Veterans Ukraine"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Найгостріші питання в Українському олімпійському боксі на сьогоднішній день"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Презентація рішень для аграрної цифрової революції з точністю до рослини. Ультраточний захист рослин"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як впливає динаміка змін політичної та економічної ситуації в країні-агресорі на перебіг війни"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Самозахист не злочин"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Ліберальна податкова реформа як дієва альтернатива Національній стратегії доходів"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА