15:30 19.02.2021

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" за результатами спільного загальнонаціонального дослідження КМІС і SOCIS на тему "Зміни в електоральних настроях громадян і оцінка ними суспільно-політичної ситуації"

1 хв читати

У п'ятницю, 19 лютого, о 15.30 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться прес-конференція на тему "Зміни в електоральних настроях громадян і оцінка ними суспільно-політичної ситуації" за результатами спільного загальнонаціонального дослідження, проведеного КМІС і SOCIS з 11 по 16 лютого 2021 року. Учасники: генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології, професор кафедри соціології Університету "Києво-Могилянська академія" Володимир Паніотто; генеральний директор Центру SOCIS Олександр Чашковський (вул. Рейтарська, 8/5а). Трансляція прес-конференції буде доступна на YouTube-каналі агентства "Інтерфакс-Україна". Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Китайсько-американські відносини в контексті нового світового порядку"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Війна України з Росією - час працює проти обох сторін. Проте - по-різному"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Стан суспільної свідомості на третьому році повномасштабного російського вторгнення: результати моніторингу громадської думки"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Презентація комунікаційної платформи "Young Veterans Ukraine"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Найгостріші питання в Українському олімпійському боксі на сьогоднішній день"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Презентація рішень для аграрної цифрової революції з точністю до рослини. Ультраточний захист рослин"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як впливає динаміка змін політичної та економічної ситуації в країні-агресорі на перебіг війни"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Самозахист не злочин"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Ліберальна податкова реформа як дієва альтернатива Національній стратегії доходів"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "20 років компанії "АВТО-РЕГІОН": підсумки, виклики, перспективи розвитку"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА