13:30 22.04.2021

До відома: про онлайн-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" щодо проведення національного конкурсу "Міс Україна"

1 хв читати

У четвер, 22 квітня, о 13.30 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться онлайн-конференція щодо проведення національного конкурсу "Міс Україна", якому цього року виповнюється 30 років, до ювілею нова команда конкурсу "Міс Україна" готує грандіозне шоу, яке відбудеться в Палаці Україна. Учасники: директор конкурсу "Міс Україна" Вероніка Щіпцова, PR-директор конкурсу "Міс Україна" Олена Бондар (вул. Рейтарська, 8/5а). Трансляція прес-конференції буде доступна на Youtube-каналі агентства "Інтерфакс-Україна". Поставити запитання спікерам можна через електронну пошту [email protected], а також за тел. (067) 640-77-50 (Олена Бондар).
 На час дії впроваджених обмежувальних заходів у зв'язку з пандемією COVID-19 у Києві у прес-центрі агентства не допускається присутність представників ЗМІ, у залі присутні лише учасники, які виступають. Під час трансляції можна спостерігати за подією та ставити запитання спікерам у чаті трансляції.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Стан суспільної свідомості на третьому році повномасштабного російського вторгнення: результати моніторингу громадської думки"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Презентація комунікаційної платформи "Young Veterans Ukraine"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Найгостріші питання в Українському олімпійському боксі на сьогоднішній день"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Презентація рішень для аграрної цифрової революції з точністю до рослини. Ультраточний захист рослин"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як впливає динаміка змін політичної та економічної ситуації в країні-агресорі на перебіг війни"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Самозахист не злочин"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Ліберальна податкова реформа як дієва альтернатива Національній стратегії доходів"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "20 років компанії "АВТО-РЕГІОН": підсумки, виклики, перспективи розвитку"

До відома: про круглий стіл у прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Фейкова реклама з використанням українських медичних брендів. Як вирішити проблему?"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Чи загрожує Україні криза державності?"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА