Пресконференції

До ВР проходять чотири партії: "Слуга народу", "ОПЗЖ", "Європейська солідарність" і "Батьківщина" - опитування

Київ. 5 травня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Чотири партії "Слуга народу", "Опозиційна платформа - За життя", "Європейська солідарність" і "Батьківщина" можуть пройти до парламенту.

Такими є результати опитування "Української соціологічної групи", презентовані на онлайн прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу.

Партію "Слуга народу" готові підтримати 21,2% респондентів, які голосуватимуть і визначилися з вибором; "ОПЗЖ" підтримують 18,5% опитаних, "Європейську солідарність" - 16,6%, "Батьківщину" - 12,7%.

За "Силу і честь" готові проголосувати 4,7%, "Українську стратегію Гройсмана" - 4,4%, "Свободу" - 3,9%, "Голос" - 3,4%, Партію Шарія - 3,1%, радикальну партію Олега Ляшка - 2,8%.

Опитування проведено 27 квітня - 2 травня 2021 року в усіх областях України, окрім Криму та окупованої території Донецької та Луганської областей. Було опитано 1 220 респондентів віком від 18 років і старше. Методом індивідуального інтерв'ю face to face за місцем проживання респондентів (на дому). Статистична похибка вибірки не перевищує 3%.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ