11:42 28.12.2012

Мобілочка впровадила інноваційну систему "Кредитний Брокер"

3 хв читати

Київ. 28 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Національна компанія "Мобілочка" та "IngressPoint" оголошують про офіційний запуск інноваційної системи споживчого кредитування - "Кредитний Брокер". Усі пропозиції банків-партнерів за кредитними продуктами відтепер доступні в одній системі, що надає можливість клієнтові самостійно обирати найбільш вигідні умови.

Компанія "Мобілочка" спільно з "IngressPoint" запустили новий продукт для українського ринку споживчої електроніки - "Кредитний Брокер". Інноваційність продукту полягає в тому, що відтепер кредити банків партнерів доступні в одній електронній системі, що значно полегшує процес кредитування для кінцевого споживача, робить його більш доступним і зручним.

На сьогоднішній день системою можна скористатися виключно в салонах "Мобілочка". Завдяки її впровадженню, споживачеві не доведеться більше витрачати свій час на спілкування з представниками різних банків, дізнаватися і прораховувати умови. Досить звернутися до експерта салону "Мобілочка" та пройти стандартну процедуру оформлення споживчого кредиту. Після того,як експерт відправить запит банкам-партнерам і протягом 20 хвилин покупець отримає кредитні пропозиції від усіх з необхідною договірної документації, що надасть можливість обирати найвигідніші умови. У найближчому майбутньому процес буде оптимізовано, відповіді від банків-партнерів надходитимуть протягом 10 хвилин.

"На ринку присутні кілька пропозицій впровадження таких систем кредитування. Основними аргументами під час вибору партнера були: відсутність первісних капітальних вкладень у систему, її низька експлуатаційна вартість, висока надійність і масштабованість, які забезпечила SaaS-модель доставки ПЗ", - коментує Ольга Юхно, директор з економіки і правових питань холдингу "Mobile Synergy Group", роздрібна мережа "Мобілочка".

За словами Михайла Фоміна, заступника фінансового директора холдингу "Mobile Synergy Group", проект стартував влітку 2011 року, і вже в травні 2012 року через систему було видано перший кредит: "Сьогодні система активно працює в 250 магазинах "Мобілочка", а в першому кварталі 2013 року охопить всю мережу. Проект динамічно розвивається, і обсяг кредитів, що видаються через "IngressPoint.RCC", зростає щомісяця на 200% і вже займає 10% всіх продажів у кредит "Мобілочки". Під час проекту ми відчули переваги роботи з хмарою Microsoft Azure, на якому базується рішення IngressPoint.RCC".

"Основними передумовами впровадження системи "Кредитний брокер" у Мобілочці стали прагнення підвищення ефективності бізнесу шляхом економії торгового простору, а також надання більш якісного обслуговування клієнтів, які купують товари в кредит, завдяки меншим витратам часу та економії коштів клієнтів - розповідає Юрій Руденко, директор зі стратегічного розвитку роздрібної мережі "Мобілочка"- "Розгортання системи "IngressPoint" у роздрібних магазинах "Мобілочки" – лише початок масштабного проекту з розширення переліку додаткових послуг для наших клієнтів".

Серед найближчих планів з розвитку проекту, Юрій Руденко відзначив такі:

• організація споживчого кредитування в інтернет-магазині "Мобілочки" - mo.ua,

• надання цілої низки додаткових фінансових послуг через систему "IngressPoint",

• продаж у кредит великої побутової техніки за програмою "Товари на замовлення" через 417 магазинів мережі.

Цікунов Віктор, консультант зі стратегічних технологій "Майкрософт Україна" розповів, що в рішенні "IngressPoint" використовували хмарну платформу "Windows Azure": "RCC дозволило забезпечити найвищі вимоги до безпеки і масштабованості. Гарантовані "Windows Azure" рівні доступності сервісів (до 99,95%) надають можливість системі "IngressPoint.RCC" швидко і якісно обслуговувати клієнтів мобільної роздрібної мережі".

Коментуючи співпрацю, Михайло Бунєв, власник платформи "IngressPoint", підсумував, що проект повністю відбувся і, можливо, буде впроваджуватися на інших сегментах ринку: "Мобілочка" показала свою високу інноваційну чутливість і готовність здійснення високоризикових проектів, що надають можливість бути першими на ринку з унікальним пропозицією для клієнтів, що завжди є основним чинником забезпечення конкурентної переваги. Сьогодні триває активна робота із підключення основних великих гравців ринку споживчого кредитування до системи "IngressPoint.RCC", що відповідає її початковій концепції єдиного "Marketplace" кредитних заявок"

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА