09:31 24.04.2018

Команда БРСМ-Нафта вітає переможців пам’ятних регат з академічного веслування на Херсонщині

2 хв читати

На Херсонщині фінішували дві регати з академічного веслування, що традиційно присвячуються першому президенту ФАВУ Вадиму Кохненку. Одна з них – юніорська, вік учасників якої від 14 до 18 років, друга – доросла з учасниками від 19 років.

Обидва змагання є масштабними спортивними заходами, на які з’їжджаються веслярі з усієї України, а цього року долучилися і литовці, яких представляв Людвігас Мелешка – директор Клайпедського веслувального центру.

В Україні, нажаль, за оцінками експертів, даний вид спорту, хоч він є олімпійським, недостатньо датується з державного бюджету, тому організатори таких регат вимушені шукати фінансову підтримку у підприємців. Розуміючи це, мережа АЗС БРСМ вже шостий рік поспіль виступає партнером Херсонської обласної федерації академічного веслування, допомагаючи їй організовувати традиційні перегони на воді. Власник торгової марки БРСМ-Нафта Андрій Біба, особисто вболіваючи за молодь України, вважає таку співпрацю не лише корисною справою, а і обов’язком соціально орієнтованого бізнесу.

Цьогорічні регати, що пройшли 16-20 квітня за підтримки заправки БРСМ у Херсонській області, довели, що веслування є популярним серед української молоді спортом та має серйозні олімпійські перспективи. Серед 170 дітей і близько 130 дорослих човнярів, організатори, зокрема президент Херсонської обласної федерації Ігор Гарагуля, взяли на замітку найбільш талановитих веслярів, які мають всі шанси посісти місце на світовому олімпі цього виду спорту. А участь у регатах таких рекордсменів-веслярів як Анастасія Коженкова, Дмитро Міхай, Іван Довготько та інших чемпіонів світу ще раз звернула увагу міжнародної спільноти на рівень українських спортсменів. Колективи усіх АЗС БРСМ по Україні пишаються, що вони як команда торгової марки БРСМ-Нафта, роблять свій внесок у популяризацію спорту серед молодого покоління українців.

"Допомога херсонським регатам від мережі АЗС БРСМ-Нафта, засновником якої є Андрій Біба, у вигляді якісного пального для пересувань суддів та інспекторів акваторією Кошової, а також призові гаджети – сучасні фітнес-трекери для переможців човнових перегонів – це вже традиція для нас, адже вже шостий сезон ми разом з федерацією. Більше того, така підтримка є складовою системної програми соціальної відповідальності БРСМ-Нафта під назвою "Здоров’я Нації". Наша команда чудово розуміє, що системні інвестиції у спорт – це запорука сильної і здорової нації" - підкреслив Олександр Мельничук, директор департаменту стратегічного маркетингу мережі АЗС БРСМ.

Який настрій панував на цьогорічних регатах з академічного веслування за підтримки АЗС БРСМ-Нафта можна побачити у відео з офіційного YouTube-каналу БРСМ-Нафта , також у передачі "Ранковий гість" херсонського телеканалу ВТВ Плюс.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА