12:49 26.04.2018

До УНЛ не мають відношення ні депутат Третьяков, ні інші політики – заява компанії

2 хв читати
До УНЛ не мають відношення ні депутат Третьяков, ні інші політики – заява компанії

Компанія "Українська національна лотерея" у відповідь на публікації в деяких ЗМІ заявляє, що не пов’язана з жодним представником виконавчої чи законодавчої влади. Про це сказано у заяві, опублікованій на офіційному сайті УНЛ.

"24 квітня в деяких українських ЗМІ було опубліковано нібито відкрите звернення компанії МСЛ до Президента України Петра Порошенка та секретаря РНБОУ Олександра Турчинова, в якому, крім іншого, в негативному ключі згадується наша компанія "Українська національна лотерея". У тому числі ЗМІ безпідставно стверджують про зв'язок УНЛ з депутатом Верховної Ради Олександром Третьяковим.Ми в черговий раз змушені зазначити, що згадка в контексті "Української національної лотереї" прізвищ народних депутатів, в тому числі Олександра Третьякова, є абсолютно безпідставним і нагадує погано зрежисовану атаку в стилі "чорного піару", - зазначається у заяві.

У повідомленні УНЛ сказано, що ні Олександр Третьяков, ні інші народні депутати, або інші представники законодавчої та виконавчої влади не пов'язані і не мають відношення до компанії як на сьогодні, так і в попередні періоди.

"Компанія "Українська національна лотерея" веде законослухняний та прозорий бізнес, залучаючи західні інвестиції в економіку нашої країни та справно сплачуючи значні суми податків до державного бюджету. Ми працюємо виключно у законодавчому полі, тому будь-яка неправдива інформація, яка поширюється про нашу компанію, буде мати судову перспективу", - підкреслюється у заяві.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА