18:03 04.05.2018

"Потужний розвиток": МХП визнано одним з кращих і найефективніших агропідприємств

3 хв читати

Агроіндустріальний холдинг МХП став лауреатом проекту "Аграрна Еліта України" і отримав нагороду в номінації "Потужний розвиток". МХП визнано одним з кращих і найефективніших вітчизняних підприємств агарного сектору 2017 року.

27 квітня в Києві в приміщенні Національної філармонії України відбулась урочиста церемонія нагородження учасників проекту "Аграрна Еліта України — 2018", номінантом якої став агроіндустріальний холдинг МХП. Компанія здобула перемогу в одній із 15 номінацій з-поміж ста вітчизняних агропідприємств.

МХП — соціально відповідальна компанія, яка крокує в ногу з розвитком технологій, активно впроваджує новітні розробки у свою діяльність та застосовує інноваційні підходи для ведення бізнесу. МХП здійснив крок уперед і став рушієм змін вітчизняного АПК. Окрім того, холдинг зробив суттєвий внесок в розвиток соціальної сфери, за що також цьогоріч отримав відзнаку в конкурсі КСВ-ініціатив за "Сталий розвиток міст та спільнот".

Проект "Аграрна Еліта України — 2018" виходить щороку та є спецвипуском всеукраїнського аграрного журналу The Ukrainian Farmer, що входить до видавничого дому ТОВ "АГП Медіа". Цьогорічний конкурс мав свої особливості. Зокрема, на 70% оновлено склад номінантів, а також розширено кількість номінацій для дрібних і середніх підприємств.

Лауреатів "Аграрної Еліти України" визначала експертна рада, до складу якої увійшли співробітники редакцій авторитетних профільних видань: The Ukrainian Farmer, "АгроМаркет", "Наше птахівництво", "Плантатор", "Садівництво по-українськи", а також представники галузевих організацій, асоціацій, провідних компаній, що надають аграріям юридичні та консалтингові послуги.

Компанії отримали нагороди у 15-ти номінаціях: "Розвиток інфраструктури", "Диверсифікація виробництва", "Модернізація виробництва", "Потужний розвиток", "Успішний фермер", "Інноваційність", "Вертикальна інтеграція", "Удосконалення технології", "Соціальна відповідальність", "Сімейна справа", "Власна торгова марка", "Нарощення експорту", "Надійність і стабільність", "Визнання колег" та "Технічне переозброєння".

Активне системне впровадження новітніх технологій, відповідальне ставлення до ведення бізнесу, турбота про людей і довкілля — комплекс заходів, які сприяють розвитку вітчизняного АПК, притоку іноземних інвестицій у країну та її утвердженню на міжнародних ринках як успішної аграрної держави. Створення умов для розвитку бізнесу, застосування відновлювальних та енергоощадних рішень, впровадження інноваційних підходів — пріоритетні напрями діяльності МХП. Керівництво агрохолдингу й надалі шукатиме нові способи для досягнення ще вищих результатів задля розбудови національної економіки і розквіту України.

Контактна інформація

Ганна Горбатюк                                                                                                                                                                       Київ: +38 044 207 99 94,

Менеджер зі зв’язків із громадськістю та пресою МХП                  [email protected]

Ярослав Макаревич                                                                  Київ: +38 097 140 0778

Керівник групи по роботі з клієнтами                                             [email protected]

Pleon Talan

Інформаційна довідка

МХП – провідний виробник курятини в Україні з найбільшою долею на ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів. МХП володіє та контролює всі етапи виробництва курятини: від вирощування зернових і олійних культур, виробництва комбікормів до виробництва інкубаційних яєць та вирощування бройлерного поголів’я, переробки, збуту, дистрибуції та продажу м’яса птиці (зокрема через  партнерські брендовані точки).

МХП також займає провідну позицію в рослинництві: кукурудзу МХП вирощує для виробництва комбікормів, а інші культури – пшеницю, ріпак тощо – продає третім особам. МХП орендує сільськогосподарські угіддя, які розташовані здебільшого в родючих чорноземних регіонах України.

З 15 травня 2008 року акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером MHPC.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА