16:00 11.06.2018

Завдяки Mastercard та Ощадбанку фестиваль Atlas Weekend стає територією cashless – розрахунків без готівки

4 хв читати

Відвідувачі одного з найбільших музичних фестивалів Східної Європи зможуть розраховуватись безготівково в торгових точках на його території, а також замовити онлайн безконтактну картку-абонемент на Atlas Weekend

Mastercard та Ощадбанк стали офіційними партнерами четвертого музичного фестивалю Atlas Weekend, який проходитиме 3 – 8 липня на території ВДНГ. Завдяки такій співпраці цього року фестивальний майданчик стає територією cashless – розрахунків без готівки.

Безготівково оплатити товари в торгових точках (фуд-корти, бари, стріт-маркет) буде можливо платіжними картками, смартфонами, альтернативними форм-факторами (стікерами, годинниками та ін.). Всі POS-термінали Ощадбанку на території Atlas Weekend будуть приймати NFC-платежі. Також на території фестивалю банк створить зони з інформаційно-платіжними терміналами для поповнення карткових рахунків готівкою. Крім цього, поповнити рахунок можна буде у відділенні самообслуговування Ощадбанку, яке вже майже рік працює поряд із центральним входом Експоцентру України.

Як банк-партнер Ощадбанк спеціально до події випустив кобрендову безконтактну платіжну картку Mastercard з символікою фестивалю та яскравим дизайном Atlas Weekend. Вона надає можливість окремого входу Fastline на територію Atlas Weekend.  Замовити картку з адресною доставкою можна онлайн на сайті https://atlas.oschadbank.ua/  Вона є  миттєвою та не потребує документів для оформлення. 

Відвідувачі Atlas Weekend можуть замовити на сайті картку з повним абонементом на всі дні фестивалю або ж картку з можливістю оплати повної вартості абонементу зручними сумами до 25 червня. Саме завдяки такому рішенню абонемент на всі шість днів фестивалю Atlas Weekend стає доступнішим. Картка з абонементом дає право на отримання вхідного браслета.

Після фестивалю картка залишиться не лише як пам'ять про музичну подію. Завдяки їй можна буде отримувати знижки на інші фестивалі та концерти в клубі Atlas. Протягом трьох років карткою можна здійснювати безготівкові розрахунки в торговельно-сервісній мережі України, сплачувати за проїзд у транспорті, в якому є можливість безконтактної оплати.

"Ощадбанк ­— еквайринг-партнер найбільших фестивалів у Києві. Партнерство з Atlas Weekend є логічним продовженням хорошої традиції. Велика кількість розважальних заходів – один із показників розвитку економіки. Є пропозиція – значить, є попит. Ми ж у свою чергу максимально долучаємось та створюємо територію cashless на цих заходах. Адже добре знаємо, наскільки зручною є безготівкова оплата", — наголосив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

"З року в рік кількість безготівкових оплат зростає – і на масових заходах, і в масштабі всієї України. Наш багаторічний досвід роботи з фестивалями й масовими заходами у Львові, Дніпрі, Одесі й Києві показує, наскільки важливими для відвідувачів є зручність і безпека розрахунків. Ми раді, що тепер Atlas Weekend стане територією без готівки, де ніщо не відволікатиме гостей від музики, відпочинку і приємних вражень", — підкреслила Віра Платонова, генеральний директор Mastercard в Україні.

"Перераховувати переваги сashless economy немає потреби. Звичайно ж, команда Atlas Weekend рада тому, що сучасні інноваційні технології сприяють розвитку інфраструктури фестивалю. Цього року на Atlas Weekend завдяки нашим партнерам – Ощадбанку та Mastercard – можна буде розрахуватися безготівково, що підвищує рівень комфорту і безпеки наших відвідувачів", — зазначив Дмитро Сидоренко, засновник та директор Atlas Weekend.

Фестиваль Atlas Weekend заснований в Україні в 2015 році. Основна мета Atlas Weekend – розвиток фестивальної культури, залучення іноземних туристів в Україну та популяризація української музики у світі. Минулорічний фестиваль Atlas Weekend відвідало більше 300 тисяч гостей,  учасниками стали понад 200 артистів, у тому числі зарубіжні зірки світового рівня.

Про Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.Mastercard.com — міжнародна компанія, що спеціалізується на платіжних рішеннях і технологіях. Компанія управляє найшвидшою у світі платіжною мережею, що об'єднує споживачів, фінансові установи, торговельні підприємства, державні організації та представників приватного сектора в більш ніж 210 країнах і територіях. Продукти та рішення Mastercard роблять щоденну комерційну діяльність, таку як покупки, подорожі, ведення бізнесу та управління фінансами, більш простою, безпечною і ефективною для кожного. Слідкуйте за нами в соціальній мережі Твіттер @MastercardNews, беріть участь в обговореннях на Cashless Pioneers Blog та підписуйтесь на свіжі новини на Engagement Bureau.

Про Ощадбанк

Ощадбанк — провідний український банк із найбільш розгалуженою мережею установ. Працює у всіх фінансових секторах. На ринку еквайрингу посідає друге місце в Україні. Еквайрингова мережа Ощадбанку перевищує 39 тисяч POS-терміналів. Серед реалізованих проектів банку в цій сфері — встановлення терміналів безготівкової оплати в київському метрополітені, швидкісному трамваї, фунікулері, зоопарку, а також можливість використання смартфону як платіжного засобу завдяки платіжним додаткам Ощад PAY та Google PAY.

 Прес-служба Ощадбанку

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА