16:19 14.06.2018

Подобова оренда в Україні в 2018 р.

3 хв читати

У 2018 році в Україні склалася цікава ситуація з ринком подобової оренди житла.

З одного боку:

· безвізовий режим

· багато іноземних туристів, особливо з Німеччини й Туреччини;

· нещодавня Ліга Чемпіонів;

· низька, за європейськими мірками, вартість добової оренди;

· гірськолижні курорти, замки, природа, Чорне й Азовське моря.

Усе це забезпечує достатній потік туристів ззовні, не кажучи вже про внутрішній попит. З боку держави робляться спроби призупинити цей вид діяльності (див. Закон №5473 від 30.11.2016), проте він досі в стадії розгляду і його зустріли з обуренням орендодавці.

На іншій шальці терезів - власники житла, які не готові працювати по-європейськи.

Що це означає?

Це означає: не сидіти на телефоні, відповідаючи на одні й ті самі запитання, а увімкнути online-бронювання, вести календар зайнятості - витрачати значно менше часу, а заробляти більше.

У 2018 році власники квартир, на жаль, досі ставляться до подобової оренди, як до хобі:

· переважно не вміють і не хочуть працювати з календарем зайнятості - відповідають на одні й ті самі запитання про зайнятість квартири;

· не розуміють, як працювати з online-бронюванням, навіщо воно взагалі потрібне, якщо можна просто зателефонувати - шквал нецільових дзвінків дає помилкове відчуття затребуваності (насправді власник працює телефоністкою);

· не налаштовують своє оголошення, не встановлюють доплати за гостей у свята або Новий рік, не налаштовують знижки - втрата часу, втрата лояльності клієнта;

· не синхронізують календар зайнятості якщо здають квартиру одразу на кількох сайтах - подвійне бронювання, втрата часу, негативний досвід;

· завантажують фото своїх ніг (не жарт), неприбрану кімнату або улюблену доньку (така гарна, але я б хотів зняти квартиру, дочка у мене своя).

Цей список можна продовжувати нескінченно, проте є й інші власники. Вони витратять півгодини свого часу і налаштують всі можливі знижки, доплати, синхронізації календаря зайнятості, напишуть якісний опис, завантажать шикарні фото, підключать миттєве бронювання.

За нашою статистикою, саме на таких власників припадає понад 70% всіх замовлень. При цьому вони фантастично економлять час і здатні обслуговувати одразу кілька десятків квартир одночасно. Ми сподіваємося, що таких професійних орендодавців побільшає і ринок подобової оренди наблизиться до європейських стандартів.

А Vlasne.ua - один з небагатьох сервісів подобової оренди, здатний цьому допомогти. Він пропонує повноцінне online-бронювання.

Ми синхронізуємо нашу базу об'єктів одразу з кількома т.зв. channel-менеджерами, сервісами, які передають дані про зайнятість і зміни цін на об'єкт одразу в усі канали продажу.

Ми захищаємо інтереси всіх учасників бронювання: як власників, так і туристів. Ситуація, коли власник взяв передоплату, а потім зник з грошима, - неможлива. Аналогічно, неможлива ситуація, коли турист забронював тиждень в "гарячий" сезон, а потім скасував бронювання - і власник втратив гроші.

Не може виникнути і проблеми з накручуванням відгуків - відгуки може залишати тільки той турист, який забронював квартиру на сайті.

Для постійних клієнтів діє програма лояльності. При цьому вона дає значні бонуси і туристам, і власникам житла.

Щоб забронювати квартиру в Києві подобово, достатньо відправити один або кілька запитів власникам апартаментів. Які ви вподобали. Після того, як власники схвалять ваш запит, можна переходити до оплати.

Крім того, можна обрати апартаменти з миттєвим бронюванням і оплатити бронювання одразу, не чекаючи схвалення власника.

У будь-якому разі - власник зможе вивести передплачену туристом суму тільки після того, як турист успішно заселиться в апартаменти і сам передасть йому код до сплати. Таким чином ми захищаємо наших туристів від шахраїв і ненадійних власників.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА