10:46 22.06.2018

Головне мотор-шоу України повертається в 2019 році

2 хв читати

Організатор найбільших міжнародних виставок в Україні - Premier Expo (ITE Group) і Міжнародний виставковий центр оголосили, що Київський міжнародний автосалон SIA відбудеться з 30 травня по 2 червня 2019 року!

Більше ніж 20 років, Автосалон SIA залишався провідним міжнародним заходом автомобільного ринку нашої країни.

Щорічно до 2014 року подію відвідували десятки тисяч фахівців і любителів автомобільної промисловості з усіх регіонів України та 20 інших держав. Експозиції автосалону об'єднували відомі світові бренди, які представляли легкові, спеціальні та спортивні автомобілі, мотоцикли, а також запчастини, аксесуари і сервіс для них.

Київський міжнародний автосалон SIA залишався найбільш відомою виставкою України, та в 2019 році настав час її повернення.

Стабілізація і зростання профільного ринку автомобілів підкреслюють актуальність проведення автовиставки, яка за задумом організаторів буде ще більш цікава та структурована як для учасників, так і відвідувачів. Новий формат і програма заходу продемонструють кращі досягнення й тренди світового автопрому, а також окреслять шляхи його розвитку на найближчий період.

Різноманітність автомобільних брендів, грандіозна шоу програма, можливість персональних тест-драйвів, актуальні презентації та спеціальні пропозиції, майстер-класи і подарунки для відвідувачів - будуть основою SIA'2019.

"Багато компаній з нетерпінням чекають повернення автосалону SIA, який служив ефективним інструментом для розвитку бізнесу та іміджу на ринку України. Підготовка до нього вже розпочата" - підкреслює Олександр Гаращенко генеральний директор Premier Expo.

Авторитетні профільні організації країни також підтримують цю ідею та виступають партнерами заходу. Знакова подія пройде за підтримки Асоціації українських автовиробників "Укравтопром" та Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів ВААІД.

Місце проведення Київського міжнародного автосалону SIA залишається незмінним - МВЦ столиці на Броварському проспекті 15 (м. Лівобережна).

Уже в травні наступного року Міжнародний виставковий центр стане майданчиком для зустрічей всіх любителів автомобілів!

Чекаємо з нетерпінням!

Акредитація представників ЗМІ:

Олександр Казмиришин

+380939738616

e-mail: [email protected]

Інтерфакс-Україна - офіційний партнер мотор-шоу.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА