14:30 13.07.2018

Легендарний міністр освіти Ізраїлю став почесним президентом української школи

2 хв читати

До Києва з офіційним візитом прибув Шай Пирон – міністр освіти Ізраїлю (2013-2014).

Свого часу він доклав чимало зусиль для реформування системи освіти цілої держави, а зараз втілюватиме унікальні ідеї в України. Пирон став Почесним директором інноваційної української школи Ukrainian Global School.

"Ера "завчання" – минула. Зараз достатньо зробити пару кліків у Google, щоб знайти потрібну інформацію. Нині ми живемо у ері мислення, де головні навички – це аналізувати та користуватися інформацією. Саме цього ми будемо вчити учнів нашої школи, за допомогою останніх технологій та новацій. Наведу приклад. Ви навряд чи підете лікуватися до найкращого лікаря у країні, якщо він робитиме це так само, як 50 років тому. Так ж ситуація й з освітою – потрібно тримати руку на пульсі сучасного світу", - розповів Шай Пирон.

У новій школі запозичать досвід десятків успішних шкіл-партнерів з Ізраїлю, США, Норвегії та інших країн. При цьому, інтегрують його у власну систему таким чином, що вона враховувала український менталітет. Окрему увагу у школі приділяють міжнародній кооперації, бо вона допомагає дитині не просто тримати рівень англійської на високому рівні, а й знайти своє місце у будь-якому куточку світу. "Програми, які ми зараз напрацьовуємо, це ковток свіжого повітря для усієї української системи освіти. Ми прагнемо, щоб наша школа стала точкою відліку зростання. Наша мета – відійти від "нафталінової" освіти і створити освітній хаб, у якому реалізовуватимуться не лише учні, а й педагоги. Ми вирімо, що наша школа займе почесне місце серед кращих шкіл Європи", - підкреслила фаундер Ukrainian Global School Олена Вишнякова.

Серед унікальних програм школи – Startup Education та профорієнтація, завдяки яким змалку діти зможуть спробувати себе у різних сферах підприємництва та втілити власний стартап вже у шкільні роки. Також тут розробили особливу систему виховання лідерів. У вересні Ukrainian Global School відкриє свої двері та почне втілювати задумане.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА