17:48 18.07.2018

Ощадбанк долучається до фінансування розвитку інфраструктури Запоріжжя

1 хв читати

Ощадбанк та Запорізька міська рада уклали кредитний договір на суму 250 млн. грн. для фінансування програм розвитку інфраструктури міста.

Кошти будуть використовуватись для оновлення застарілих та створення нових об'єктів довгострокового використання, а саме для модернізації аеропорту, оновлення та розширення парку міського громадського транспорту, капітального ремонту та реконструкції автомобільних доріг, а також для озеленення та благоустрою міста, ефективної системи вуличного освітлення.

Завдяки взаємодії Ощадбанку та Запорізької міської ради було розроблено механізм взаємовигідного співробітництва, що сприяє більш ефективній реалізації програм розвитку інфраструктури Запоріжжя.

Укладення угоди стало наступним дієвим кроком двох партнерів з метою зміцнення співробітництва. У квітні 2018 року голова правління Ощадбанку Андрій Пишний та міський голова Запоріжжя Володимир Буряк підписали Меморандум про співпрацю, відповідно до якого банк допоможе місту реалізувати проекти, що сприятимуть його соціально-економічному розвитку.

Прес-служба Ощадбанку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА