12:06 19.07.2018

Кирило Шевченко: на умовах лізингу УКРГАЗБАНК профінансував український агрохолдинг для створення власного парку залізничних вагонів

2 хв читати

УКРГАЗБАНК на умовах лізингу профінансував українськуагропромислову компанію LNZ Group для створення власного парку із 108 сучасних залізничних вагонів-зерновозів для перевезення зерна та інших харчових вантажів.

Модель вагону 2017 року розробив "Дослідно-механічний завод "Карпати". Кожен вагон зможе перевозити близько 70,5 тонн зернових, близько 118 м³. Із наявних в Україні зареєстрованих вагонів, це одні з найбільших.

За словами Голови Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко, створена програма фінансового лізингу з максимально лояльними умовами,спрощеною процедуру оформлення та індивідуальними графіками оплати кредиту ще раз свідчить прозацікавленість державного банку у взаємовигідному довгостроковому співробітництві з бізнесом.

"В УКРГАЗБАНКУ ми постійно впроваджуємо нові програми для підтримки бізнесу та надання йому більшої свободи й можливостей.Створення власного парку вагонів-зерновозів зробить компанію більш мобільною та автономною. Програма фінансового лізингу від УКРГАЗБАНКУ спрямована на ефективний розвиток бізнесу на умовах взаємовигідного довгострокового співробітництва. Фінансування LNZ Group здійснюється у національній валюті терміном на 5 років і першим внеском у 25% від вартості переданих залізничних вагонів та індивідуальними графіками оплати. Тому, при виплаті кредиту, власники не відчують ніякого додаткового навантаження на бюджет і зможуть впевнено розвивати свій бізнес", - пояснив Кирило Шевченко.

Новий автопарк дозволить компанії оптимізувати витрати на логістику зерна, знизити втрати при зберіганні, позбутися залежності від інших елеваторів та оперативно відвантажувати зернові культури.

Нагадаємо, з 2017 року УКРГАЗБАНК надає послугу фінансового лізингу. Комунальні підприємства ЗапоріжжяЖитомираХмельницького та Львова  вже модернізували свої парки пасажирського транспорту за допомогою лізингу від УКРГАЗБАНКУ.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА