15:42 19.07.2018

Майже 69 тисяч споживачів використовують онлайн-сервіс "Криворіжгазу"

2 хв читати

Уже понад три роки клієнти "Криворіжгазу" використовують переваги сервісу "Особистий кабінет" на сайті 104.ua. За цей час його користувачами стали близько 69 тис. споживачів. Тільки в минулому році їх кількість зросла на 30%.

   "У першому півріччі 2018 року через "Особистий кабінет" клієнти ПАТ "Криворіжгаз" передали показання лічильників 179 тис. разів. Крім цього у споживачів також є можливість, не виходячи з дому отримати он-лайн консультацію. Цією можливістю споживачі скористалися понад 3 тис. раз", - говорить начальник управління клієнтського сервісу Анастасія Озерян.

   Найчастіше споживачі передають показання лічильників по телефону. За 6 місяців поточного року оператори Контакт-центру обробили понад 108 тис. дзвінків від клієнтів компанії. Клієнти "Криворіжгазу" також 68 тис. разів надсилали показання приладів обліку газу за допомогою СМС, більше 6 тис. разів - за допомогою голосового меню, більше 4 тис. раз - за допомогою електронної пошти.

   Можливості "Особистого кабінету" дозволяють клієнтам економити свій час. Вся інформація знаходиться в одному місці. При необхідності можна дізнатися свій баланс, роздрукувати рахунок за газ, внести оплату, передати показання лічильника, а також дистанційно звернутися до фахівців газової компанії з питанням, скаргою чи пропозицією.

   При цьому ПАТ "Криворіжгаз" має право контролювати правильність переданих показань споживачем. Для цього, не рідше одного разу на півроку, показання приладів обліку фіксуються контролерами компанії і підтверджуються підписом споживача. На сьогоднішній день в ПАТ "Криворіжгаз" працюють 52 контролера, які за 6 місяців поточного року зняли контрольні показання майже з 120 тис. приладів

   Довідка. Основною сферою діяльності ПАТ "Криворіжгаз" є розподіл природного газу. На сьогоднішній день рівень газифікації міста становить 98%. Природний газ отримують майже 300 000 сімей і 900 підприємств, установ і організацій. Найбільшими споживачами є підприємства гірничо-металургійного комплексу: АрселорМіттал Кривий Ріг, підприємства групи Метінвест, Євраз СУХА БАЛКА. ПАТ "Криворіжгаз" входить до реєстру великих платників податків у Дніпропетровській області та щорічно платить до бюджетів різних рівнів понад 65 млн. гривень.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА