14:35 20.08.2018

SigmaBleyzer та Ukraine Commodity Clearing (UCC) домовились про подальшу співпрацю

2 хв читати

серпень 16, 2018

Приватний інвестиційний фонд SigmaBleyzer та Ukraine Commodity Clearing (UCC) висловили свої наміри щодо укладення угоди з придбання частки капіталу UCC, зазначається в офіційних повідомленнях компаній. Фінансові аспекти та умови можливої угоди поки не розголошуються.

Компанія UCC офіційно підтвердила наміри співпрацювати з SigmaBleyzer щодо залучення інвестицій з метою реалізації центалізованого клірингу для трейдерів аграрною продукцією та енергетичними ресурсами в Україні.

Остаточних домовленостей ще не було досягнуто, проте компанії вже підтвердили свої наміри щодо ведення подальших перемовин з метою обрання взаємовигідних умов для співпраці. Як зазначається, угода може бути офіційно анонсована вже через декілька місяців.

SigmaBleyzer це приватний інвестиційний фонд, що розпочав свою діяльність з 1994 року. SigmaBleyzer об’єднує близько 100 професійних інвестиційних менеджерів, орієнтованих на управління інвестиціями в компаніях, що провадять свою діяльність в інвестиційно привабливих та швидко зростаючих галузях в Україні, Румунії та Казахстані. Протягом багатьох років SigmaBleyzer інвестувала у широкий спектр секторів економіки, таких як кабельне телебачення, продовольчий сектор, фінансові послуги, фармацевтика, енергетика, продовольчі товари, роздрібна торгівля, сільське господарство, хімічна індустрія, металургія, суднобудування та сировинні товари. Для отримання детальної інформації: http://www.sigmableyzer.com/

Ukraine Commodity Clearing (UCC) — це інноваційна компанія, що надає послуги з організації торгів, клірингу та проведення розрахункових операцій для товарних контрактів. Основними продуктами компанії UCC є поставочні контракти на енергетичні ресурси, деривативи та поставочні контракти на аграрну продукцію.

Для отримання детальної інформації: http://ucclearing.com/en/

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА