09:44 21.09.2018

Mars Inc. оприлюднила річний звіт із реалізації свого Плану сталого розвитку

2 хв читати

Інвестиції в реалізацію плану складуть 1 мільярд доларів.

Компанія Mars Inc. продовжує виконувати свій План сталого розвитку для наступного покоління, який був значно оновлений у 2017 році.

План охоплює три стратегічних напрямки: здорова планета, процвітаюче суспільство, а також правильне харчування і добробут.

Як великий закупник сировини для виробництва продуктів харчування і кормів для домашніх тварин, за минулий рік компанія змінила структуру ланцюжка постачання і роботи з партнерами. Важливими критеріями вибору постачальників стали такі принципи: раціональне землеробство, дотримання прав людини, контроль за викидами парникових газів, раціональне використання водних ресурсів, гідний рівень зарплат працівників фермерських господарств. При цьому компанія впроваджує освітню програму серед фермерів, навчає їх новим методам землеробства, які підвищують урожайність і скорочують кількість використаної води. Підвищуючи ефективність фермерських господарств, Mars Inc. прагне скоротити площі для вирощування сировини. Тренінги 2017 року допомогли більш ніж 2600 фермерам збільшити врожайність земель на 67%, відповідно збільшивши свій дохід. 600 пакистанським фермам з вирощування рису басматі вдалося знизити кількість використаної води на 30%, при цьому їхній дохід виріс на 32%.

Програми Плану з прав людини і гендерної рівності поширюються не тільки на постачальників, а й стосуються самої компанії Mars Inc. У 2017 році компанія допомогла 3500 жінкам, залученим до процесу вирощування какао-бобів отримати необхідні грошові позики.

До 2025 року Mars Inc. планує зменшити на третину викиди парникових газів, за рахунок контролю вирубки лісів виробниками какао-бобів, паперу і пальмового масла.

Заклавши концепцію сталого розвитку в ДНК компанії, Mars Inc. правильно поєднує закупівлю сировини у постачальників і раціональне використання природних ресурсів. Виробництво компанії в Бельгії, Великобританії, Бразилії, Литві та США забезпечується на 100% за рахунок поновлюваних джерел енергії, в які Mars активно інвестує свої кошти. Наприкінці 2018 року кількість таких країн зросте до 10. Зниження використання водних ресурсів також у планах до 2050 року, хоча вже в 2015 використання води в процесі виробництва зменшилося на 18%.

Даний план сталого розвитку реалізується і в Україні. Компанія Mars Україна системно підтримує соціально значимі проекти, спрямовані на допомогу дітям з особливими потребами. Компанія також всебічно підтримує притулки для безхатніх тварин.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА