13:34 11.10.2018

І.Кива: Закон, порядок і дисципліна – основа здорового суспільства

2 хв читати

Українське суспільство втратило мораль, країні потрібна сувора дисципліна, закон і порядок, вважає голова Соціалістичної партії України Ілля Кива, повідомляє прес-служба СПУ на офіційному сайті.

"Напади на журналістів – це маркер не тільки для влади, але й для суспільства. Коли жінка страждає від рук чоловіків – це суспільство деградувало. У цій країні не вистачає закону і порядку, тут немає залізної руки, яка поверне все на свої місця", – заявив він в ефірі телеканалу Newsone, коментуючи черговий напад на журналістку.

Політик підкреслив, що присутні на місці події, зобов'язані були запобігти цьому інциденту.

"Всі бачили, що на голову журналістці щось виливають. Ніхто не знав, клей це, або кислота, або вода .... Але ніхто ж їй не допоміг. Це зріз нашого суспільства", – зазначив він.

На його думку, відповідальність за ситуацію в країні частково лежить на кожному. Нинішня влада, утиск прав журналістів, спроби закриття телеканалів – все це, за словами І.Киви, похідні суспільства, яке втратило мораль.

"Порошенки" і всі подібні "президенти-кондитери" – це показник нашої моралі. Ми їх обираємо, а потім дивуємося. Це суспільство заслуговує суворої дисципліни і покарань за скоєні злочини. Я йду в політику, щоб в цій країні був порядок. Для того, щоб жінки почували себе спокійно на вулиці і, бачачи чоловіків, знали, що вони – їх захист", – констатував голова Соцпартії.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА