16:18 17.10.2018

Газові мережі Львівщини до опалювального сезону готові

2 хв читати

В межах підготовки до нового опалювального сезону 2018-2019 років фахівці ПАТ "Львівгаз" шляхом обходу трас обстежили майже 17 тис. км розподільних газопроводів та понад 8 тис. км підземних газопроводів-вводів.

На початку осені фахівці "Львівгазу" завершили здійснення заходів по забезпеченню безперебійної роботи газорозподільної системи у зимовий період. Впродовж року газовики провели обстеження буровим і шуфовим методами понад 7 тис. км підземних газопроводів та комплексне приладове обстеження 7,1 тис. км підземних газопроводів.

Окрім того, здійснено технічне обслуговування газового обладнання, а це 1 350 газорегуляторних пунктів (ГРП) та 2 447 шафових газорегуляторних пунктів (ШГРП). Всі роботи проведено за рахунок експлуатаційних витрат  підприємства.

 "Перед початком опалювального сезону, щороку ми проводимо обстеження підземних та надземних газопроводів. Усе для того, аби забезпечити безаварійне та безперебійне транспортування газу до осель наших споживачів, адже це основне наше завдання, а особливо в осінньо-зимовий період. І не зважаючи на брак коштів, а фінансування в тарифі просто мізерне для таких робіт, наші фахівці сумлінно обстежують газові мережі Львівщини", - зазначив Директор технічний ПАТ "Львівгаз" Павло Сербан.

Під час підготовки до опалювального сезону фахівці "Львівгазу" запобігають виникненню аварійних ситуацій, котрі можуть становити загрозу життю та здоров’ю людей, а це понад 80 тисяч споживачів газу Львівщини.

Інфомаційна довідка:

ПАТ "Львівгаз" - компанія, яка займається транспортуванням природного газу через розподільчі газопроводи на території Львівської області. Це найстаріше вітчизняне підприємство у своїй галузі, а також одне з найбільших за рівнем газифікації. Щороку компанія транспортує приблизно 1,5 мільярдів кубометрів природного газу до споживачів Львівщини. Природний газ потрапляє до споживачів Львівщини через розподільчі мережі ПАТ "Львівгаз". Загальна довжина розподільних газопроводів в області становить 24 712,284 км, з яких розподільні 16 638,736 км, та газопроводи-вводи 8 073,548 км. Регулювання тиску газу здійснюється за допомогою 4 267 газорегуляторних пунктів та 72 781 будинкових регуляторів.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА