18:34 17.10.2018

РГК увійшла в Європейську Технічну Асоціацію газової індустрії - MARCOGAZ

2 хв читати

17 жовтня 2018 року, Київ. Співпраця з MARCOGAZ дозволить швидко і кваліфіковано провести роботи з технічної інтеграції газорозподільних мереж групи компаній РГК з газовими системами країн Євросоюзу.

Регіональна газова компанія була прийнята до складу Європейської Технічної Асоціації газової індустрії - MARCOGAZ - на ювілейному засіданні цієї організації в кінці вересня в Брюсселі.

РГК стала 24-м членом Асоціації, до якої також входять оператори газотранспортних систем з 20 країн Європи. Українська компанія в складі MARCOGAZ стала першою і поки єдиною з усіх газових компаній пострадянського простору.

«Для успішного розвитку української газової галузі необхідно інтегрувати її з газовими ринками країн Євросоюзу. Для того, щоб успішно подолати цей шлях, нам необхідно переглянути і привести у відповідність з європейськими нормами і стандартами всі технічні процеси. Співпраця з MARCOGAZ допоможе зробити цю роботу якісно і швидко », - сказав Олег Ніконоров, директор РГК.

РГК, як представник групи вітчизняних компаній-операторів ГРМ, увійшла в п'ятірку провідних членів Європейської Технічної Асоціації газової індустрії, як за протяжностю газорозподільних мереж та оснащеністю їх обладнанням, так і за кількістю клієнтів.

MARCOGAZ з 1968 року займається моніторингом, бере участь у формуванні європейського технічного регулювання, стандартів і сертифікації безпеки, ефективності газотранспортних систем і устаткування та раціонального використання енергії.

Довідка: Регіональна Газова Компанія - сервісна компанія, що надає послуги з фінансового, юридичного, технологічного консалтингу. Клієнтами компанії є постачальники газу в 16 регіонах країни, а також 19 газорозподільних компаній, на обслуговуванні яких перебуває понад 200 тис км газопроводів і 8 млн побутових споживачів газу.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА