14:56 15.11.2018

ПАТ "Хмельницькгаз" витратив  близько  20 млн грн. на підготовку газорозподільної системи області до зими

2 хв читати

Фахівці "Хмельницькгазу" в рамках підготовки до опалювального періоду 2018-2019 рр. провели обстеження понад 90% газогонів та 100% газорегуляторних пунктів. Вартість цих заходів склала 20 млн грн. Це забезпечить  стабільну доставку природного газу до понад 400 тис сімей та біля 3 тис. підприємств та установ Хмельниччини.

Фахівці "Хмельницькгазу" провели капітальний ремонт та заміну 13 км газопроводів, встановили нове обладнання на 11 газорозподільних пунктах та 19 ШРП. Ремонти були проведені на 19 ГРП та ШРП,  91 установці електрохімзахисту газопроводів від корозії.

"Цього року ми реконструювали  13 км газових мереж на суму майже 5 млн грн., а також відремонтували та замінили необхідні складові газотранспортної системи області, - розповідає технічний директор Олександр Лоб. – В зв’язку з сезонністю надходження коштів, маємо лише кілька відсотків від загального обсягу фінансування. Недосконала система тарифних надходжень, не дає можливості виконувати влітку необхідні роботи в повному обсязі". 

Впродовж міжопалювального періоду газівники провели випробування 850 км підземних газопроводів. Наразі всі без виключення газорозподільні пункти, запірні пристрої та станції катодного захисту пройшли планове технічне обслуговування.

Довідка:

ПАТ "Хмельницькгаз" здійснює розподіл природного газу на території Хмельницької області (крім м. Шепетівки та Шепетівського району) усім категоріям споживачів. Щорічні обсяги транспортування складають близько 700 млн.м.куб. природного газу. ПАТ "Хмельницькгаз" забезпечує природним газом понад 400 тис. домоволодінь Хмельниччини. Загальний рівень газифікації області складає більше 80%, протяжність газових мереж – більш як 17 тис.км. Підприємство є одним з найбільших роботодавців та платників податків області, що надає гарантовані робочі місця 2 тисячам працівників, стабільно входить до п’ятірки найбільших та сумлінних платників податків Хмельниччини. До бюджетів усіх рівнів ПАТ "Хмельницькгаз" у 2016 році сплатив понад 95 млн.грн.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА