18:12 07.12.2018

Сергія Капліна висунули в президенти на з’їзді Партії європейських соціалістів у Лісабоні

2 хв читати

Українська Соціал-демократична партія бере участь в 11-му з’їзді Партії європейських соціалістів, що відбувається в Португалії. ПЕС – об’єднання всіх соціалістичних і соціал-демократичних партій Європи. СДП – єдина політсила з України, яку запросили на глобальне зібрання лівих.

У з’їзді ПЕС беруть участь Верховний представник ЄС з питань закордонних справ Федеріка Могеріні, Прем’єр-міністри Іспанії, Португалії та Мальти, лідер британських лейбористів Джеремі Корбін.

На з’їзді українські соціал-демократи провели консультації з колегами з ПЕС, а також презентували свою програму та представили лідерів. За участі європейських соціалістів провели засідання політради СДП та висунули кандидата в Президенти України. Ліві Європи гідно оцінили план українських соціал-демократів та їх вибір і  підтримали кандидатуру Сергія Капліна.

"На з’їзді Партії європейських соціалістів великий інтерес до України і її майбутнього. Я гордий тим, що СДП – єдина українська ліва партія, яку запросили на таке історичне зібрання. Дуже почесно, що світові лідери тут підтримали політраду Соціал-демократичної партії і поклали на мене важливу місію йти в Президенти , щоб будувати в Україні успішну соціал-демократію європейського зразка. А це – гідні зарплати і пенсії, робочі місця та соціальна справедливість. Дякую керівникам держав Європи та функціонерам ЄС за настанови і побажання перемоги. Далі ми чекаємо колег з ПЕС на нашому Форумі в Україні, де ми затвердимо це рішення", - заявив Сергій Каплін.

Європейські соціалісти теж готуються до виборів – ПЕС на з’їзді висуває спільного кандидата у Президенти Європарламенту Франса Тіммерманса.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА