16:02 10.12.2018

BD Holding дарує до Нового року щедрі подарунки

1 хв читати

BD Holding до Нового року підготував подарунки усім, хто з 10 до 31 грудня 2018 року придбає квартиру у житлових комплексах від забудовника.

"Тур до королівства термалів або снігового раю у Словакії, акційні знижки на квартири від 3 до 6 відсотків та на комори 19 відсотків, розтермінування без здорожчання – такі подарунки та сюрпризи ми підготували для наших клієнтів", - повідомила прес-секретар забудовника Катерина Орленко, додавши, що ця унікальна можливість діє лише до кінця грудня цього року та розповсюджується на усіх, без винятку, інвесторів, які до кінця року придбають квартири у житлових комплексах Празький квартал2,  Müller Haus та житловій програмі Європейка".

Прес-секретар BD Holding відмілила, що передноворічна акція від забудовника дає можливість на дуже вигідних умовах вкласти кошти у нерухомість як для подальшого проживання, так і в якості інвестиції.

BD Holding - будівельно-девелоперська компанія, що має успішний досвід роботи з 2010 року. Уже реалізовані проекти забудовника: Львівський, Празький квартал, Echo park, Аметист та житлова програма "Європейка" 1 та 2 черги, що розташовані у найближчому передмісті – Петропавлівській та Софіївській Борщагівці. На різних стадіях будівництва ще такі об’єкти: Празький квартал2, Müller Haus, житлова програма "Європейка" 3 та 4 черги.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА