10:44 11.12.2018

За рік центр обслуговування клієнтів ПАТ "Миколаївгаз" надав більше 90 тисяч консультацій

2 хв читати

За перший рік роботи новий Центр обслуговування клієнтів в Миколаєві відвідали більше 94,4 тис. cпоживачів газу.

Перший Центр обслуговування клієнтів в Миколаєві відкрився у листопаді минулого року. Він є основною точкою взаємодії споживачів газу з ПАТ "Миколаївгаз". У ньому можна отримати консультації практично з будь-якого газового питання.

"Щодня наші фахівці обслуговують 400-500 споживачів. А приміщення облаштовано так, щоб перебування в Центрі було максимально комфортним для наших клієнтів", - говорить начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Миколаївгаз" Альона Трибрат.

За минулий рік 75% звернень до Центру стосувалися питань щодо стану особових рахунків: перевірка наявності заборгованості або переплати, уточнення діючих тарифів і норм, переоформлення особових рахунків у зв'язку зі зміною власника тощо. Половина з них - роз'яснення по пільгах та субсидіях.

8,2% клієнтів прийшли на прийом для подачі документів та заяв на приєднання до газорозподільних мереж або на їх реконструкцію, 6% - оформили заяви на установку, заміну або повірку газових лічильників, 5,5% - звернулися з питаннями ремонту й профілактики газових приладів.

Новий формат Центру обслуговування клієнтів дозволяє обслуговувати щодня вдвічі більше споживачів, ніж попередні абонвідділи. Незважаючи на зручність і комфорт перебування в Центрі обслуговування ПАТ "Миколаївгаз" все ж рекомендує своїм клієнтам більше переходити до використання віддалених сервісів.

"Багато питань, такі як, наприклад, звірка по особовому рахунку, передача показань, оплата за газ, можна вирішити віддалено, просто зареєструвавшись в Особистому кабінеті на сайті 104.ua. Це можна зробити швидко, всього за пару хвилин, навіть не виходячи з дому. Також можна просто зателефонувати до Контакт-центру", - розповідає Альона Трибрат.

На даний момент зручність використання Особистого кабінету вже оцінили 71 тис. споживачів газу Миколаївської області. А це 20% від загальної кількості клієнтів ПАТ "Миколаївгаз".

Довідка про компанію:

ПАТ "Миколаївгаз" - єдина на території Миколаївської області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. Підприємство експлуатує 8,7 тис. км газопроводів. Щорічний обсяг розподілу природного газу складає близько 500 млн. куб. м газу.

Загальний рівень газифікації Миколаївській області - 72%. ПАТ "Миколаївгаз" забезпечує природним газом 8 міст, 14 селищ міського типу та 313 сіл області.

Клієнтами компанії є понад 347 тис. сімей Миколаївської області, а також 6,3 тис. підприємств, установ і організацій, найбільші з яких - аграрне підприємство "Нібулон", молочна компанія "Лакталіс", Вознесенський шкіряний завод "Возко", Чорноморський суднобудівний завод, Миколаївський комбінат хлібопродуктів та інші.

ПАТ "Миколаївгаз" входить в десятку кращих платників податків області. Щорічно підприємство перераховує до бюджетів різних рівнів близько 50 млн. гривень.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА