14:25 12.12.2018

"Хмельницькгаз" відкрив п’ятий центр обслуговування клієнтів у Красилові

2 хв читати

12 грудня для понад 20 тис. споживачів природного газу м.Красилова та Красилівського району запрацював новий сучасний Центр обслуговування клієнтів, який став уже п’ятим на Хмельниччині.

За два роки газорозподільна компанія відкрила центри обслуговування клієнтів у Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Славуті та Старокостянтинові та тепер ще у Красилові. Тож Хмельниччина стала однією з перших областей в Україні, де за такий короткий період більше половини споживачів газу отримують послуги в сучасних центрах обслуговування клієнтів. Відтепер більше 200 тис. споживачів газу області отримують увесь спектр необхідних послуг газових компаній за місцем проживання.

"З кожним роком "Хмельницькгаз" стає ще більш клієнтоорієнтованою компанією, - інформує голова правління ПАТ "Хмельницькгаз" Михайло Юрченко.-Тож відкриття вже п’ятого, ювілейного центру обслуговування клієнтів на Хмельниччині – подія, важлива як для нас, газовиків,  так і для споживачів. Адже десятки років ми прагнули удосконали клієнтський сервіс, привести його у відповідність до світових стандартів та вимог і нам це вдалося".

Цілий ряд нововведень реалізовано у центрах: допомога фахівців у користуванні терміналами, автоматизована електронна черга, достатня кількість менеджерів та фахівців необхідного профілю. Крім того, усі зони обслуговування зручно позначені навігаційними табличками.

"У наших центрах обслуговування клієнтів нам вдається поєднувати  у просторих приміщеннях центрів увесь спектр послуг: від розрахунків за газ до процесу приєднання до газових мереж, виготовлення проектної документації тощо, - інформує начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Хмельницькгаз" Юлія Стрілець. - Крім того,  завдяки досконалості даного проекту, ми повністю анулювали колишні черги".

Сучасні технології обслуговування та доступність ЦОКів дають можливість зекономити час, спростити процедуру одержання послуг, а також бути в курсі усіх нововведень на газовому ринку країни.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА