09:30 13.12.2018

Журнал "Современная АЗС" визначила БРСМ-Нафта кращою АЗС місяця

1 хв читати

За результатами конкурсу "Краща АЗС", що традиційно проводиться редакцією журналу "Современная АЗС", у листопаді 2018 року переміг автозаправний комплекс під ТМ "БРСМ-Нафта". Лідер рейтингу розташований за адресою: місто Одеса, Київське шосе, 1.

Відбір проходив з-поміж сотень заправок України і країн СНД за такими критеріями: безпека, зручність, рівень обслуговування клієнтів, технологічність, якість пального.

Журі відмітило такі переваги комплексу як футуристичний дизайн, зручна зона обслуговування автомобілів, застосування інформаційних LED-панелей, мультипаливні колонки, з яких безпечно заправляти автомобіль усіма видами пального, зокрема автомобільним газом. За повідомленням представників рітейлера власник ТМ "БРСМ-Нафта" Андрій Біба особисто приймав участь у розробці дизайнерського проекту цього об’єкту.

Особливий інтерес у членів журі викликав пристанційний маркет. Крім касової зони і стелажів з супутніми товарами, на його території розміщені комфортні зони відпочинку, обладнання для приготування різноманітних страв, кавовий апарат Franke, зручні гігієнічні кімнати.

Детальні підсумки конкурсу за посиланням: http://www.sovazs.com/showcontest.phtml?id=172 

Представники  рітейлера повідомляють, що це новий формат комплексів, який поступово буде застосований до всієї мережі "БРСМ-Нафта" з урахуванням даних, що отримуються в ході вивчення клієнтського досвіду.

За інформацією журналу "Современная АЗС" 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА