12:50 19.02.2019

Акція до дня Святого Валентина від BD Holding

1 хв читати

До дня закоханих BD Holding підготував спеціальні знижки на квартири в усіх своїх житлових комплексах, - повідомляє прес-служба забудовника.

"Відсьогодні стартують акційні знижки до Дня Святого Валентина на квартири в ЖК "Пражский квартал 2" – 3%, ЖК Müller Haus - 3% та житловій програмі "Європейка" – 5%, - йдеться у повідомленні. - При цьому, знижки діють як при повній оплаті, так і розтермінуванні. Тобто, у випадку придбання квартири у розстрочку, знижка діє на перший платіж, решта платежів відбуваються за графіком із урахуванням умов договору".

"Із мрією про вічне кохання багато пар у день закоханих освідчуються, одружуються, дарують одне одному подарунки. Ми також хочемо підтримати цю гарну традицію і пропонуємо вам подарувати коханим новий дім. Тому підготували знижки на квартири до Дня Святого Валентина, - повідомляють у BD Holding.

Акційні пропозиції діятимуть упродовж десяти днів - з 4 по 14 лютого 2019 року.

Дізнатися усі деталі акції, а також записатися на перегляд квартири можна у відділах продажу.

BD Holding - будівельно-девелоперська компанія, що має успішний досвід роботи з 2010 року. У портфелі BD Holding 6 житлових комплексів - Львівський, Празький квартал, Празький квартал2, Аметист, Müller Haus, Echo park і житлова програма "Европейка", розташованих в найближчому передмісті - Петропавлівської і Софіївській Борщагівці.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА