16:58 20.02.2019

Кожен третій клієнт  ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" користується "особистим кабінетом"

2 хв читати

За 3 роки функціонування "особистого кабінету" — понад 400 тисяч  користувачів газу  в Дніпропетровській області мають змогу оцінити всі переваги онлайн-послуг. Зокрема, за минулий рік кількість зареєстрованих споживачів зросла на 30%.

Зареєструвавшись на сайті 104.ua в "особистому кабінеті", клієнти ТОВ "Дніпропетровськгаз  Збут" можуть сплачувати за газ в зручний час та без черг. Онлайн-сервіс дає змогу користувачам не відвідувати офіси газової компанії та вирішувати всі питання, пов’язані  із постачанням газу дистанційно. Особливо це зручно для споживачів, які проживають в віддалених районах.

На додачу до функції "сплатити за газ",  в "особистому кабінеті" клієнти ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" можуть передати показання лічильників газу, переглянути історії розрахунків, та також завантажити рахунок. Споживачі оперативно дізнаються про ціну природного газу, розмір субсидії чи пільги.

"Процедура реєстрації в "особистому кабінеті" проста: необхідно мати електронну пошту, знати номер особового рахунку, суму останнього платежу за газ або номер лічильника газу. В разі необхідності, адміністратори зони ресепшн в Центрах облуговування клієнтів завжди допоможуть відвідувачам скористатися сенсорними моніторами "тонкий клієнт" для реєстрації в Особистому кабінеті", - розповідає директор ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Тетяна Соболь.

"особистий кабінет" –  це не єдиний сервіс компанії для дистанційного вирішення газових питань.  Для зручності клієнтів існують й інші:

  • мобільний додаток 104Mobile;
  • мобільний додаток Viber 7104ua;
  • СМС-повідомлення на короткий номер 7104 (надіславши повідомлення на цей номер, можна з’ясувати стан рахунку і баланс);
  • інтелектуальне голосове IVR меню (цілодобово, за номером контакт-центру 056 76 40 304).

Наприкінці минулого року запрацював особистий кабінет "Бізнес онлайн" для комерційних клієнтів ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут". Скористатися послугами  кабінету на сайті 104.ua можуть юридичні  чи фізичні особи підприємці (непобутове споживання), у яких є діючий договір на постачання газу з ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут". Використання системи "Бізнес онлайн" дозволяє комерційним споживачам отримувати рахунки за газ, акти прийому-передачі, акти звірок та переглядати історію платежів.

Довідка: ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" з 1 липня 2015 року виступає гарантованим постачальником газу для споживачів природного газу м. Дніпропетровськ та Дніпропетровської області, с. Темирівка Гуляйпольського району Запорізької області та с. Придніпрянське Кобиляцького району Полтавської області (згідно з рішення НКРЕКП №653 від 16 травня 2017 р.). Компанія постачає природний газ майже 1,3 млн. побутовим споживачам, 700 бюджетним установам та 152 релігійним організаціям. Серед 4 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ТОВ "Метрополія", ПАТ "Дніпропетровський тепловозоремонтний завод", ТОВ "Катеринославхліб", ТОВ "Снек Експорт" та ПАТ КБ "Приватбанк".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА