12:50 04.03.2019

Всеукраїнський Форум сім'ї відвідав народний депутат України Дмитро Ярош

1 хв читати

1 березня у IV Всеукраїнському Форумі сім'ї взяв участь народний депутат України, керівник громадської ініціативи "Дія" Дмитро Ярош.

"Те, що нас об'єднує – це Бог, Україна і сім'я. Ми воюємо не за якісь абстракції, ми воюємо за своїх дітей, за своїх онуків, за майбутнє нашої української нації. А сімейні цінності - ще один фронт, якому державні діячі мають приділяти увагу. І цей фронт має бути єдиний. Тому дуже добре, що сьогодні зібралися представники різних конфесій та різних політичних груп. Як вийдемо з війни, як переможемо ворога на Сході України, ми будемо всіляко допомагати українському народу отримати перемогу і на фронті духовному", – сказав він. 

  Нагадаємо, що Всеукраїнський форум сім'ї об'єднав близько 1000 осіб, серед яких керівництво держави, уряд, парламентарі, очільники релігійних організацій, науковці, журналісти тощо.   Організатор Всеукраїнського Форуму сім'ї – Національний сімейний рух з ініціативи Всеукраїнського собору та за підтримки Міжфракційного депутатського об`єднання "За духовність, моральність та здоров'я України".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА