16:40 21.03.2019

Більш ніж 270 тис. клієнтів ТОВ  "Дніпропетровськгаз Збут" отримають монетизовану субсидію та мають самостійно сплатити за спожитий газ

3 хв читати

З березня 2019 року  більш ніж 270 тис субсидіантів Дніпропетровської області отримають державну допомогу на сплату за газ грошима. Тому  їх рахунки за спожитий газ у лютому 2019 року не містять субсидії, тож їх необхідно сплачувати самостійно у повному обсязі.

Клієнти ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут", яким призначено державну допомогу для оплати спожитого газу, отримують її "живими грошима" у відділеннях "Укрпошти" та "Ощадбанку", а пенсіонери - через Пенсійний фонд одночасно з пенсією. У зв'язку з цим ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" не враховує субсидії в рахунках за спожитий в лютому газ. Тому клієнтам компанії необхідно самостійно сплачувати весь обсяг споживання, використовуючи для цього отримані кошти державної допомоги.

"Наша компанія повністю підтримує монетизацію субсидій, це дозволить створити відкритий ринок природного газу. Проте, в зв’язку з розривом в часі між отриманням грошей по субсидії та рахунків за газ, існує ризик того, що споживачі використають кошти не за призначенням. Вкотре наголошуємо, що після отримання субсидії готівкою споживачі мають самостійно забезпечити оплату за спожитий природний газ. Наявність простроченої заборгованості унеможливить подальше надання державної підтримки. У разі несплати за послуги по закінченню поточного опалювального сезону, надалі субсидія призначатися не буде", - говорить директор ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Тетяна Соболь.

Оплатити за спожитий газ необхідно до 10-го числа місяця, якщо оплата здійснюється за абонентською книжкою. Або протягом 5-ти днів з моменту отримання рахунку за газ.

Зараз для споживачів природного газу Дніпропетровської області представлені платіжні системи: iPay.ua, Portmone.сom, EasyPay.ua, Ощад 24, Masterpass, Приват 24. Розмір комісії при проведенні платежу визначається виключно платіжною системою і не залежить від газопостачальної компанії.

Також, швидко можна сплатити рахунки за газ за допомогою "Особистого кабінету" на сайті 104.ua, за допомогою паблік аккаунта 7104ua в Viber, в касах банків, відділень "Укрпошти" або через термінали самообслуговування.

Всю інформацію про субсидії можна отримати в Головних управліннях соціального захисту населення. Зі свого боку, ПАТ "Дніпрогаз", ПАТ "Дніпропетровськгаз", ПАТ "Криворіжгаз" і ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" консультує клієнтів за обсягами фактичного споживання газу, оплати та заборгованості.

ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" з 1 липня 2015 року виступає гарантованим постачальником газу для споживачів природного газу м. Дніпропетровськ та Дніпропетровської області, с. Темирівка Гуляйпольського району Запорізької області та с. Придніпрянське Кобиляцького району Полтавської області (згідно з рішення НКРЕКП №653 від 16 травня 2017 р.). Компанія постачає природний газ майже 1,3 млн. побутовим споживачам, 700 бюджетним установам та 152 релігійним організаціям. Серед 4 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ТОВ "Метрополія", ПАТ "Дніпропетровський тепловозоремонтний завод", ТОВ "Катеринославхліб", ТОВ "Снек Експорт" та ПАТ КБ "Приватбанк".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА