17:10 16.04.2019

За 2018 рік "Хмельницькгаз" приєднав до системи газопостачання майже 500  нових споживачів

2 хв читати

В минулому році газорозподільна компанія "Хмельницькгаз" приєднала до системи газопостачання 496 об’єктів, що на 35% більше, ніж в попередньому році. Близько 53% робіт було виконано нестандартним приєднанням, по стандартному приєднанню до газових мереж було підключено більше 200 клієнтів.

Відтак, співробітники Центрів обслуговування клієнтів "Хмельницькгазу" в 2018 році прийняли близько 700 заяв, серед яких понад 156 на стандартне приєднання до газової мережі та 415  – на нестандартне. Найбільше заяв на приєднання до газорозподільної мережі отримано в містах м. Хмельницькому та Волочиську.

Наразі всі необхідні документи клієнти "Хмельницькгазу" можуть подати впродовж лише одного візиту до Центру обслуговування клієнтів чи управління клієнтського сервісу, які є в кожному районі та місті Хмельниччини.

"Послугу приєднання до газових мереж наші майбутні клієнти отримують максимально мобільно та у найстисліші строки, - говорить керівник управління клієнтського сервісу Юлія Стрілець – Адже ми цінуємо час наших клієнтів, тому організували на Хмельниччині сучасну мережу Центрів обслуговування клієнтів європейського зразка. Тож для приєднання до газових мереж потрібно лише звернутися до наших менеджерів за місцем проживання та подати необхідний пакет документів".

Фахівці супроводжують та консультують замовника  протягом усього процесу отримання послуги. Відтак, у  встановлені терміни клієнт отримує замовлення "під ключ".

Наразі постановою НКРЕКП від 14 грудня 2018 року N 1917 "Про встановлення граничного рівня плати за приєднання, що є стандартним, до газорозподільних систем на 2019 рік", для Хмельницької області затверджені ставки плати за стандартне приєднання до газових мереж, що діятимуть протягом 2019 року. Так, для Хмельниччини, граничний рівень плати за стандартне приєдна https://interfax.com.ua/news/press-release/581149.htmlння на 2019 рік  складає в межах від 11 до 18 тис. грн. без ПДВ.

 Довідка:

ПАТ "Хмельницькгаз" здійснює розподіл природного газу на території Хмельницької області (крім м. Шепетівки та Шепетівського району) усім категоріям споживачів. Щорічні обсяги транспортування складають понад 700 млн.м.куб. природного газу. ПАТ "Хмельницькгаз" забезпечує природним газом більш як 400 тис. домоволодінь Хмельниччини. Загальний рівень газифікації області становить майже 80%, протяжність газових мереж – більше 17 тис.км. Підприємство є одним з найбільших роботодавців та платників податків області, що надає гарантовані робочі місця 2 тисячам працівників, стабільно входить до п’ятірки найбільших та сумлінних платників податків Хмельниччини. До бюджетів усіх рівнів ПАТ "Хмельницькгаз" у 2018 році сплатив понад 75 млн.грн.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА