11:40 18.04.2019

За підсумками 2018 року збиток "Сумигаз" перевищив 372 млн гривень

2 хв читати

На чергових загальних зборах 17 квітня акціонери ПАТ "Сумигаз" підсумували результати діяльності за 2018 рік та затвердили основні напрямки розвитку компанії. Відповідно до звітів, затверджених на зборах акціонерів, збитки компанії - 372 млн гривень.

"За підсумками господарської діяльності компанії у 2018 році збитки склали 180 млн гривень. Основною причиною збитковості є тариф на розподіл, який не змінюється з 2016 року й нині не покриває потреб компанії в повному обсязі", - зазначила фінансовий директор ПАТ "Сумигаз" Світлана Рибальченко.

Проте, незважаючи на фінансові труднощі у 2018 році підприємство виконало зобов'язання з обслуговування газорозподільчої системи Сумської області. Профінансовані регламентні роботи з реконструкції, модернізації газових мереж та обладнання на них. Компанія забезпечила своєчасні виплати заробітної плати, виконала всі соціальні зобов’язання, передбачені колективним договором. Відрахування до бюджетів усіх рівнів виконані у повному обсязі.

У 2018 році "Сумигаз" здійснило розподіл 733,2 млн куб. м. природного газу мережами регіону. Кошти з тарифної виручки 100% направлені підприємством на забезпечення функціонування газорозподільної системи Сумської області.

Мільйони гривень компанія спрямувала на модернізацію регулюючого обладнання та ремонт газових мереж. Протягом 2018 року здійснено реконструкцію 23 газорегулюючих пунктів, оновлено заземлення на 15 станціях катодного захисту, замінені 57 газорозподільчих пункти 24 засувки на газорозподільчих мережах.

Протягом минулого року відкриті 6 сучасних центрів обслуговування клієнтів. За рік опрацьовано понад 400 тис. звернень клієнтів компанії. Послугами контакт-центру скористалися 100 тис. клієнтів, 90 тис. клієнтів надали перевагу онлайнсервісам компанії.

Розглянувши результати фінансової діяльності підприємства за 2018 рік, акціонери затвердили річний звіт і баланс, звіти Правління, Наглядової ради, Ревізійної комісії товариства і напрямки розвитку компанії на 2019 рік.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА