09:51 24.04.2019

Марафон "НАШ ПРЕЗИДЕНТ" 21–22 квітня подивилося понад 5,5 мільйонів осіб

2 хв читати

Трансляція марафону "НАШ ПРЕЗИДЕНТ. Другий тур" показала відмінні результати перегляду й активності глядачів. За час телемарафону НАШ ефір тільки на YouTube-каналі НАШ.МАКСІ-ТВ зібрав 5 570 348 переглядів. У пікові години НАШ YouTube-канал зібрав 494 000 переглядів за годину.

Важливо зазначити, що за час марафону на НАШ YouTube-канал підписалося відразу 8102 особи й наразі на НАШ.МАКСІ-ТВ в YouTube вже 147 500 підписників. Під час марафону ми вели багатогодинні трансляції в YouTube одночасно з кількох локацій: штабів кандидатів та ЦВК.

Трансляцію зі штабу Зеленського подивилося понад 453 000 осіб. НАШ кореспондент, перебуваючи в штабі, намагалася максимально передати те, що відбувається в ньому: атмосферу та емоції. А в моменти ключових подій трансляція, також, передавалася і в прямий ефір телеканалу. Запис усієї трансляції можна подивитися тут: https://www.youtube.com/watch?v=OSKKctOgObg,

Трансляцію зі штабу Порошенка можна подивитися тут: https://www.youtube.com/watch?v=9xWEyAHwGjk

Також, одна з камер вела трансляцію з ЦВК, де в режимі онлайн показувалися проміжні підсумки голосування https://www.youtube.com/watch?v=zDRqRKTruBg

Завдяки онлайн-трансляції на YouTube та прямому ефіру на телеканалі, глядачі НАШ.МАКСІ-ТВ мали максимально широку картину того, що відбувається в день виборів із різних локацій одночасно.

У нашому ефірі було надано багатий спектр експертних думок. За час 2-денного марафону було вироблено понад 40 включень із місць подій, студію відвідало 37 гостей, у прямому ефірі прийнято 34 дзвінки. Крім цього, підвищена активність глядачів тривала й у соцмережах. Цифри за період марафону на НАШій сторінці у Facebook: охоплення — 102 916 осіб, 2 118 коментарів, 4 766 лайків та 7 000 переглядів сторінок.

Дивіться телеканал НАШ.МАКСІ-ТВ і стежте за новинами там, де вам зручно: Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА