11:21 14.06.2019

Рівень розрахунків "Сумигаз Збут" з постачальником газу сягнув рекордних 96%

1 хв читати

ТОВ "Сумигаз Збут" досяг високого рівня розрахунків за природний газ з НАК "Нафтогаз Україна" - 96%. Проте, 100% розрахунки за газ неможливі через дискримінаційні норми Кабміну і нав'язані обмеження, котрі ввела НКРЕКП.

За 5 місяців поточного року "Сумигаз збут", компанія-постачальник на яку держава поклала спеціальні обов'язки на ринку природного газу, перерахувала на рахунки "Нафтогаз України" 1,46 млрд. грн. котрі сплатили побутові споживачі газу Сумської області. Нагадаємо, що доля групи Нафтогаз в ціні газу для населення становить майже 90%. .

Покращення розрахунків за газ пов`язане із тим. що "Сумигаз Збут" забезпечує зручні та сучасні стандарти обслуговування. Запроваджені нові платіжні сервіси, а це п’ять онлайн платформ для оплати за газ в Особистому кабінеті 104.ua. Окрім того, функціонують мобільні додатки 104Mobile та чат-бот 7104ua у Viber.

З іншого боку, для неплатників в поточному році розіслані 14,6 тис. письмових повідомлень про припинення газопостачання, 1084 домоволодінням припинені поставки газу. Якщо ж після цього борг не погашений, "Сумигаз Збут" ініціює стягнення заборгованості в судовому порядку.

Застосування державними органами обґрунтованих норм споживання та приведення спожитих об`ємів до стандартних умов забезпечить 100% рівень розрахунків.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА