10:59 25.06.2019

Онлайн кредитування в Україні – пік популярності

2 хв читати
гроші в боргТерміново знадобилася готівка? Немає часу чекати місяцями отримання банківської позики? В такому випадку мікрофінансові організації до ваших послуг. Тут у клієнта не попросять великого пакету документів і, що важливо, гроші опиняться в ваших руках дуже швидко. Існують навіть цілі сервіси порівняння кредитних пропозицій, приміром, ось https://maanimo.com/ua/kredit-onlajn-tsilodobovo. З'ясуємо, чому МФО стали такими популярними в Україні.

Швидкі гроші без зайвих питань

За останні роки ці організації на піку популярності. Як відомо, попит породжує пропозицію. Назви таких установ можна зустріти в багатьох місцях скупчення людей. Так як конкуренція на ринку велика, з'являються і нові учасники. Залишаються клієнти, що негативно відгукуються про мікрокредитах. Не потрібно забувати, що позика підлягає погашенню згідно з умовами її надання. Експерти фінансового ринку дають наступні поради щодо вибору установи:
  1. Приділіть увагу відгукам про роботу установи, його репутації.
  2. Розмір процентної ставки. Якщо зустрічаєте пропозицію безвідсоткової позики, врахуйте, що її сума може бути обмежена або доступна тільки новим клієнтам.
  3. Термін позики. Як правило, він становить максимум 30 днів. При необхідності більш тривалої позики потрібно приділити час пошуку такої організації.
  4. Якщо берете кредит вперше, зверніть увагу на пропозиції установ для першої позики.
В даний момент на ринку країни пропонують свої послуги мікрокредитування більше 680 компаній.

Плюсів більше, ніж мінусів

Сьогодні цифри свідчать про те, що:
  • по-перше, не менше 300 тисяч українців постійно користуються такою послугою, як мікрокредитування;
  • зростає сума позики: середній її розмір досяг 4,5 тисяч грн.;
  • % ставка становить близько двох на день.
Як правило, для отримання позики клієнту потрібно:
  • бути громадянином України;
  • мати паспорт, а також ідентифікаційний код;
  • бути старше 18 років.
Однак установа може запросити додатково документи про доходи та пенсійне посвідчення. Але це в дуже рідкісних випадках. Всі заявки розглядаються оперативно. У разі правильного заповнення даних клієнт отримує позику. При такому кредитуванні відпадає необхідність відвідування офісу установи, все здійснюється онлайн. Одним з важливих плюсів є можливість дострокового погашення позики. гроші на картку Конкуренція компаній на ринку стимулює їх проводити різноманітні акції по залученню клієнтів. Сьогодні можна отримати позику до 20 тисяч гривень. З якою метою беруться такі кредити? У разі необхідності грошей до наступної зарплати, покупки ліків, лікування, покупки побутової техніки. Компаніями планується розширення списку послуг:
  • під заставу майна;
  • постійним клієнтам - процентну ставку менше;
  • пропозиції кредитування малого бізнесу.
Мікрокредит допоможе вирішити виниклі тимчасово труднощі швидко і ефективно, що дуже важливо при необхідності отримати кошти терміново. За прогнозами експертів, в 2019 році ринок позик, що надаються МФО, продемонструє зростання на третину.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА