16:28 25.06.2019

"Хмельницькгаз" запровадив додаткові сучасні онлайн-сервіси для передачі даних лічильника

3 хв читати

АТ "Хмельницькгаз" розширює перелік зручних сервісів для клієнтів компанії. Тепер вони можуть дізнатись всю інформацію про споживання газу в мобільних додатках або месенджері viber.

Для зручності і контролю використання природного газу, АТ "Хмельницькгаз" ввів ще кілька дистанційних способів для щомісячної передачі даних. До вже діючих близько десятка онлайн-сервісів, додалося ще три нових: чат-бот у Viber 7104ua та мобільні додатки 104 Mobile, 104 Mobile Light. Тож користувачі газу Хмельниччини мають уже 11 каналів передачі даних та можуть у постійному доступі контролювати використання енергоносія.

Паблік - акаунт 7104ua у Viber, мобільний додаток для смартфонів 104 Mobile та мобільний додаток до iPhone 104 Mobile Light розроблені таким чином, аби споживач мав змогу користуватись одразу  п’ятьма особовими рахунками, без ускладнень з додатковими реєстраціями.

Тому у пункті меню Показання споживач може без складнощів передати показання лічильника газу. Це зручно, коли клієнт АТ "Хмельницькгаз" має більше одного особового рахунку або допомагає в газових питанням своїм рідним.  

"Споживачі газу Хмельниччини є активними користувачами онлайн-сервісів, адже це потребує мінімум часу та дає можливість контролювати використання газу за кількома споживачами одночасно, - інформує керівник клієнтського сервісу АТ "Хмельницькгаз" Юлія Стрілець. – Тож лише за місяць функціонування, даними сервісами уже скористалося біля 40 тис. подолян".

Наразі АТ "Хмельницькгаз" у стислі строки запровадив функціонування даних сервісів, беручи до уваги  численні прохання споживачів про можливість відслідковувати та заносити дані лічильника за кількома рахунками. Тож клієнти мають право широкого вибору дистанційного спілкування зі своєю газовою компанією.

Для роботи з чат-ботом 7104ua  необхідно бути підписаним на паблік акаунт. Для цього, після відкриття профілю Viber-бота на своєму мобільному пристрої  треба натиснути на кнопку Повідомлення і отримати автоматичну підписку. В пункті меню Показання -передавати показання лічильника газу.

Мобільний додаток 104 Mobile можна завантажити на свій мобільний за посиланням Google Play Для входу в акаунт, використовувати логін і пароль для особистого кабінету на сайті 104.ua або зареєструватись через додаток.

Для користувачів iPhone. новий мобільний додаток 104 Mobile Light дасть можливість також швидко та зручно передати показання лічильника. Завантажити 104 Mobile Light на свій телефон з необхідно з AppStore.

Довідка:

ПАТ "Хмельницькгаз" здійснює розподіл природного газу на території Хмельницької області (крім м. Шепетівки та Шепетівського району) усім категоріям споживачів. Щорічні обсяги транспортування складають понад 700 млн.м.куб. природного газу. ПАТ "Хмельницькгаз" забезпечує природним газом більш як 400 тис. домоволодінь Хмельниччини. Загальний рівень газифікації області становить майже 80%, протяжність газових мереж – більше 17 тис.км. Підприємство є одним з найбільших роботодавців та платників податків області, що надає гарантовані робочі місця 2 тисячам працівників, стабільно входить до п’ятірки найбільших та сумлінних платників податків Хмельниччини. До бюджетів усіх рівнів ПАТ "Хмельницькгаз" у 2018 році сплатив понад 75 млн.грн.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА