15:19 26.06.2019

Відкрите звернення депутата Обухівської районної ради Київської області VII скликання Л.О.Ільєнко

2 хв читати

Акція проти закриття лікарень як результат реформи в.о. міністра охорони здоров’я  У. Супрун.

28 червня об 11.00 я, громадський діяч, депутат районної ради, кандидат в народні депутати України по 94му виборчому округу Лариса Ільєнко, закликаю всіх небайдужих  прийти на мирну акцію протесту в селі Германівка, біля вже закритого терапевтичного відділення Обухівської ЦРЛ.

Під стінами закритої лікарні відбудеться віче, на якому планується затвердити конкретні кроки з відновлення діяльності лікарні та вирішення нагальних питань покрокового плану дій для реалізації вимоги громади – "Обухівщині потрібні лікарні, а не віртуальні звіти Міністерства охорони здоров’я".

Нагадую, що депутатський корпус Обухівської районної ради неодноразово виступав на підтримку громади з недопущення закриття терапевтичного відділення Обухівської ЦРЛ та, в подальшому, відновлення його роботи. Особисто я намагалась протидіяти системі, що знищує населення методами зменшення якості та кількості медичного обслуговування.

Крім того в загальному декларуванні всеукраїнської децентралізації варто звертати увагу на бажання громад, а не місцевих чиновників, що використовують будь-які приводи для захоплення державного майна.

Германівська лікарня обслуговувала південь Обухівщини: власне саме село, а також Матяшівку, Григорівку, Гусачівку, Деремезну та інші населені пункти району і не тільки.

На сьогодні пішли в небуття 50 ліжко-місць для хворих та людей похилого віку, знищено 17 робочих місць. А це чиєсь здоров’я, життя та сплачені податки державі. 

Час ставати на захист інтересів громади. Час відновити цінність людського життя незважаючи на статус населеного пункту - місто, село, селище. Скрізь живуть українці, що мають конституційне право на безкоштовне медичне обслуговування.

Прийди та підтримай законні вимоги – досить геноциду нації, через недолугу реалізацію реформ!

"26" червня 2019 року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА