10:45 27.06.2019

Партії «Сила і Честь» потрібні добровольці для захисту результатів виборів

2 хв читати

У день голосування по всій Україні будуть відкриті близько 30 000 дільничних виборчих комісій: потрібні члени дільничних виборчих комісій та спостерігачі.

Телефон call-центру: 0 800 752 019 (працює щодня з 8:00 до 20:00, дзвінки безкоштовні)

Політична партія «Сила і Честь» закликала своїх прихильників долучитися до виборів на волонтерських засадах. Про це йдеться у зверненні, оприлюдненим партією.

«Наша партія впевнено крокує до парламенту, щоб фахово та надійно захистити українську державність, відновити кордони та територіальну цілісність, забезпечити добробут та справедливість. Маємо впевненість, що наша сила повинна опиратися виключно на народ України, на середній клас, на громадянське суспільство. Тож маємо принципову позицію: не допускати до партії олігархо-кланових представників!», — говориться у зверненні.

У партії «Сила і Честь» розраховують на підтримку та допомогу своїх щирих прихильників. «Будь-які вибори – складний та відповідальний процес, який потребує значних організаційних, людських та фінансових ресурсів. У день голосування по всій Україні будуть відкриті близько 30 000 дільничних виборчих комісій. Звертаємося до вас, дорогі українці, із закликом: з метою надійного захисту результатів голосування нам необхідна велика кількість членів ДВК та спостерігачів. Просимо взяти участь у цій роботі на волонтерських засадах всіх, хто вірить та підтримує нас», — зазначають у політичній силі.

«Маємо впевненість, що саме добровольці найкраще зможуть виконати цю почесну місію. А наша спільна перемога від того стане набагато впевненішою та ціннішою. Віримо у вас, дорогі українці, та обіцяємо: у парламенті ми вас не підведемо», — підсумовується у зверненні.

Телефон call-центру: 0 800 752 019 (працює щодня з 8:00 до 20:00, дзвінки безкоштовні)

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА