17:49 18.07.2019

ТОП-5 запитань онлайн-зустрічі Тиграна Мартиросяна з підписниками НАШого YouTube-каналу

3 хв читати

18 червня пройшла регулярна зустріч підписників YouTube-каналу з ведучими телеканалу «НАШ.МАКСІ-ТВ». Протягом години на запитання глядачів відповідав керівник і топовий ведучий телеканалу Тигран Мартиросян. Представляємо до вашої уваги кілька питань, а повне інтерв’ю запрошуємо подивитися https://www.youtube.com/watch?v=qQriYUDYhkk&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1rFrrwha8FLSUXJImVTKz9RkLTZpWnQybV7Dg0tZqDUVT6xJEYcUkHkl4

Скільки годин спить Тигран?

Майже п’ять годин. У розпалі виборча кампанія, ритм скажений. Ми працюємо із 6-ї ранку й до 0:00 в режимі реального часу. 18 годин продукту власного виробництва телеканалу. Роботи багато, адже каналу ще тільки шість місяців, навіть ще не закінчений ремонт. Наразі ще паралельно проводимо проект «Опозиція» разом із телеканалом Україна. Це велике політичне ток-шоу. Тому треба ужиматися зі сном. Але, це нормально, цього цілком досить.

Як ви думаєте, чи буде адекватний контроль під час підрахунку голосів на виборах?

Я думаю, що так і буде. У цьому сенсі я можу покладатися на те, як спрацювали правоохоронці під час президентських виборів. Вдалося уникнути масових фальсифікацій, що вплинуло суттєво на результат. Сподіваюся так буде і з парламентськими виборами.

Чи є чорний список гостей, яких не запрошують на телеканал «НАШ.МАКСІ-ТВ»?

Чорного списку гостей на телеканалі немає. Є вибірковість в інтересах глядачів. Я проти екстремізму, проти розпалювання міжнаціональної, міжконфесійної ворожнечі, проти запеклого, відкритого популізму й закликів до повалення державного ладу. Гості, які цим грішать в ефірі, зривають ефіри, звичайно, ми їх не будемо запрошувати. Це не означає, що вони в чорному списку, це означає, що ми проти того, що суперечить українському законодавству і здоровому глузду.

Що читає Тигран Мартиросян? Яка книга справила найбільше враження?

На жаль, дедалі менше й менше часу залишається для читання. Можу сказати, що напередодні з великим задоволенням перечитував Маркеса «100 років самотності», класиків: Булгакова, Достоєвського. Ви знаєте, за рік потому в мене був ефір на радіостанції, де була необхідність поговорити про українську літературу. Після нього із задоволення освіжив пам’ять про «Енеїду» Котляревського, «Кайдашеву сім’ю«Нечуя-Левицького. Це дуже круто, це великі твори. Добре відомий вам Вадим Юрійович Карасьов час від часу мене постачає фаховою літературою. Я йому за це дуже вдячний. Зараз настільна книга «Демократія й декаданс медіа» Джона Кіна, австралійського професора політології, про розвиток і різновид демократії та роль сучасних ЗМІ в цьому процесі. «Нові старі війни» Мері Калдор — британського академіка. Про сучасні війни та конфлікти, про сучасні форми організованого насильства.

Найулюбленіший алкогольний напій?

Я, чесно кажучи, не дуже-то п’ю. Але, якщо доводиться, то це келих вина або віскі. У розумних кількостях, це можливо.

17 липня в незвичайному форматі «глядач — ведучий» відбулася зустріч підписників НАШого YouTube — каналу з керівником телеканалу й топовим ведучим Тиграном Мартиросян.

Інтерв’ю транслювалося на нашому YouTube-каналі «НАШ.МАКСІ-ТВ» і менш ніж за добу набрало понад 14 200 переглядів (!).

Глядачі ставили запитання Тиграну, а ведучий охоче на них відповідав. У підсумку зустрічі, людина, яка задала найцікавіше питання на думку Тиграна, була нагороджена почесним подарунком від НАШого телеканалу.

Такий незвичайний формат, де глядачі помінялися з ведучими місцями, викликав вагомий інтерес аудиторії і водночас активне обговорення в мережі. В онлайн-режимі Тигран відповідав на найрізноманітніші питання: про журналістську діяльність, політичні переконання, робочі моменти, сім’ю, колег, дружбу, особисті інтереси, уподобання і плани. Ефір вийшов живий, емоційний та цікавий.

Подібний формат спілкування глядачів із ведучими традиційно відбувається на YouTube — каналі «НАШ.МАКСІ-ТВ» 23 липня о 18:00. Приєднуйтесь до чергової бесіди. Відомі ведучі НАШого телеканалу Лесик Катерина, Оксана Гречко, Іван Дудчак, Олександр Бєлов відверто відповідатимуть на всі ваші запитання, задані в чат. Пам’ятайте, людина, яка задасть креативне питання, і ведучі оберуть його як найкраще — отримає приз від телеканалу.

НАШ покаже!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА