09:35 19.07.2019

"Фармак" не відстає від світових трендів у сфері ділового туризму, як способу підвищення кваліфікації

2 хв читати

Зростання світової економіки і пов’язана з цим висока ділова активність призведуть до зростання попиту на бізнес-поїздки. Такий прогноз оприлюднила Міжнародна асоціація ділового туризму (GBTA). Основними споживачами бізнес-туризму в Україні є фармацевти. Пише "Урядовий Кур’єр". "Фармак" слідує світовому тренду

"Фармак" всебічно опікується підвищенням рівня української науки та покращенню професіоналізму співробітників та медиків.

"Фармак" проводить навчання співробітників. Компанія запрошує для цього міжнародних експертів, лекторів. Таким чином "Фармак" даємо можливість професійного і кар’єрного розвитку для парцівників. Співробітники "Фармак" відвідують міжнародні конференції, виставки, семінари для вдосконалення професійних навичок.

Починаючи з 2017 року, АТ "Фармак" бере участь в 2-х проектах VAHVISTUS і ORBIS програми Горизонт 2020 по напрямку RISE – Research and Innovation Staff Exchange (RISE). Участь в кожному з проектів представлено в консорціум компаній і наукових установ з різних країн Європи. У рамках програми співробітники "Фармак" відвідують спеціалізовані семінари за кордоном та приймають міжнародних експертів в Україні.

Участь в таких проектах для співробітників "Фармак", це унікальна можливість познайомитися з новими розробками наукових лабораторій, підвищити компетенції наукового співтовариства компанії, а також перейняти новий підходи до розробки, досліджень та поліпшення профілю якості. Такий обмін досвідом "заряджає" на новий ідеї і рішення

Також компанія реалізує проект "Рівень", головна мета якого підтримувати високий рівень знань, безперервно вдосконалювати та якісно підвищувати професіоналізм українських лікарів і рівень вітчизняної медицини, спираючись на світовий досвід і сучасні тенденції та практики у сфері надання медичних послуг.

У межах програми за вісім років більш ніж 10 000 лікарів підвищили рівень своїх знань, відвідавши тренінги й навчальні заходи, організовані "Фармак". Тільки за 2018 рік, у межах програми "Рівень", навчання пройшли понад 4000 фахівців з усієї України.

У 2018 році "Фармак" провів навчання для медиків у сфері акушерства та гінекології, анестезіології, хірургії, неврології, діабету, травматології. Із нових напрямів  – гастроентерологічні тренінги, школа небулайзерної терапії для педіатрів та навчання фельдшерів швидкої допомоги.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА